Het verhaal van Mirjam

Mirjam Helfferich werkt als assistent bedrijfsleider, zet jij ook die stap?

 

In 2015 begon Mirjam (25) als hulpkracht bij Poiesz. Toen na 3,5 jaar haar contract verliep miste ze het plezier van werken bij Poiesz en begon ze met een duaal studeren traject en begon ze opnieuw bij Poiesz. Inmiddels werkt Mirjam als assistent bedrijfsleider in Mantgum.

 

“Ik houd het meeste van de afwisseling in mijn werk”, vertelt Mirjam. “Ik vind het leuk om mensen te coachen, om ze dingen te leren en in ze te investeren. En om dan te zien dat mensen echt ontwikkelen in hun werk vind ik prachtig.” 

 

“Elk filiaal heeft ook zijn eigen uitdaging, dat is het leuke eraan. Ik kan mijn creativiteit goed kwijt hier. Hoe zorg je ervoor dat de klant vrolijk de winkel weer uitloopt? Dat vind ik hele leuke dingen. Werken in de supermarkt is zoveel meer dan wat sommige mensen ervan denken.” 

 

Wat Mirjam nog graag zou willen zeggen tegen iedereen die overweegt te starten met een studietraject is “Altijd doen, niet twijfelen. Niet jezelf laten beïnvloeden door de buitenwereld. Je moet gewoon doen wat je leuk vindt.” 🙌

 

Lijkt het jou leuk om net als Mirjam leiding te geven aan je personeel? Solliciteer nu!