Het verhaal van Rinze

Rinze Span groeide door naar bedrijfsleider, groei jij mee? 

Rinze (25) begon acht jaar geleden als hulpkracht op de groenteafdeling. Na een tussenjaar van school startte hij zijn BBL opleiding en inmiddels werkt hij met veel plezier als bedrijfsleider in Dokkum. 

“Ik ben een echte people manager”, begint Rinze. "Ik vind het belangrijk dat mijn team kan meedenken over hoe we bepaalde dingen aanpakken. De ruimte voor eigen inbreng motiveert , weet ik uit ervaring". Zijn liefde voor het vak spreekt hij op meerdere manieren uit. "De uitdaging in het verzorgen en behouden van een commerciële winkel in combinatie met het sociale contact met mensen en klanten maakt mijn baan één waar ik met plezier heen ga".

"Bedrijfsleider in een supermarkt is heel veelzijdig werk. Ik houd me bezig met het commerciële aspect en ook met administratieve werkzaamheden, en soms voel ik mij net politieman of verpleger" grapt hij. "Het voordeel van een BBL opleiding is dat je het geleerde meteen in praktijk kunt brengen. "Dat werkte voor mij veel beter dan de hele dag in de schoolbanken". 

Wat zou je nog willen zeggen tegen iedereen die overweegt te starten met een BBL opleiding? "Doen!" , antwoordt hij enthousiast. "De kansen liggen voor het oprapen maar je moet ze zelf aangrijpen".

Lijkt het jou leuk om leiding te geven onder een bedrijfsleider als Rinze? Solliciteer nu!