Junior personeelsfunctionaris

Een belangrijk onderdeel van onze organisatie is de afdeling personeelszaken. Ben jij op zoek naar een baan waarin je zowel op operationeel niveau bezig bent alsook de vertaalslag maakt naar tactisch niveau, dan is deze baan zeker iets voor jou.

 

Door onze groeiende organisatie en de ambities binnen de afdeling P&O zijn wij op het hoofdkantoor in Sneek, ter versterking van ons team, op zoek naar een:

 

Junior personeelsfunctionaris

 

Als Junior Personeelsfunctionaris ben je in basis verantwoordelijk en draag je mede zorg voor de uitvoering van de personeelsadministratie en de bijbehorende correspondentie. Tevens ondersteun je onze personeelsfunctionarissen en ben je mede verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling, implementatie en optimalisatie van het personeelsbeleid van Poiesz Supermarkten B.V. Je bent één van de aanspreekpunten voor diverse vraagstukken op P&O-gebied. Je bewaakt de geldende     P&O-procedures en draagt zorg voor de actualisering en de juiste opvolging hiervan. Je levert in samenwerking met je collega’s zichtbaar een bijdrage aan de gewenste organisatieontwikkeling en een eigentijds personeelsbeleid.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM of een vergelijkbare opleiding;
 • Je hebt optimale computervaardigheden en affiniteit met digitale processen, waarbij kennis van Word en Excel vanzelfsprekend is;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt een grote dosis enthousiasme, hetgeen zich vertaalt in je drive, verbondenheid, betrokkenheid en inzet;
 • Je beschikt over een hoge mate van stressbestendigheid waarbij je in staat bent om het overzicht te bewaren in complexe situaties en gestructureerd blijft werken. Tevens heb je een goed gevoel voor de afweging van verschillende belangen en je kunt goed luisteren;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een proactieve houding;
 • Je hebt een resultaatgerichte, accurate en flexibele instelling.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

 • Een contract van tussen de 24 en 32 uren per week voor één jaar, wat bij goed functioneren verlengd zal worden voor onbepaalde tijd;
 • Een afwisselende functie in een gezellige, professionele en dynamische werkomgeving waarin de dagen voorbij vliegen!
 • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën;
 • Korting op je boodschappen bij Poiesz Supermarkten B.V.;
 • Een laptop van de zaak;
 • Een salaris passend bij de functie.

 

Maar nu vraag je je natuurlijk af wie wij zijn…

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 100 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 72 supermarkten en 70 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 6.000 medewerkers klaar voor de (interne)klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Stuur je cv en motivatie uiterlijk donderdag 21 september a.s. naar werken@poiesz-supermarkten.nl t.a.v. de heer H. Nauta, manager P&O. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de heer H. Nauta, te bereiken via telefoonnummer 0515-428800.