Bedrijven Direct bestellen

Online boodschappen bestellen voor bedrijven

Bedrijven in het Noorden kunnen bij Poiesz eenvoudig online hun boodschappen bestellen. Of het nu gaat om de lunch, de borrel op vrijdagmiddag, pauzes of tussendoor momenten. Bij Poiesz heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment waarbij u een hoogstaande service geboden wordt en een gegarandeerd bezorgmoment.

 

Is uw bedrijf nog geen klant bij Poiesz Supermarkten? Maak dan een zakelijk account aan.

 

  • Tot in de koelkast of voorraadkast van uw bedrijf bezorgd

 

  • Gegarandeerd vers

 

  • Reserveer een vast bezorgmoment

 

Boodschappen bestellen voor op kantoor
Veelgestelde vragen
Wat zit er in het online assortiment?

Ons online assortiment is het complete assortiment. Alles wat u wenst, vindt u in onze webshop. Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten via het contactformulier, en we zorgen dat we het zo snel mogelijk voor u oplossen!

Hoe kunt u betalen?

De eerste keer dat de boodschappen bij uw bedrijf bezorgd worden, moet het bedrag via PIN worden voldaan bij de bezorger. Voor vervolgbestellingen kan een rekening worden opgesteld, die u netjes gefactureerd krijgt.

Wanneer kunnen mijn boodschappen worden bezorgd?

Tijdens het bestellen kunt u zelf een voorkeurstijd en datum aangeven voor de bezorging.

 

Voor u als zakelijke klant reserveren wij graag een vast bezorgmoment*. Dit betekent dat uw boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok worden bezorgd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 

 * Het reserveren van een vast bezorgmoment is mogelijk indien de waarde van uw bestelling wekelijks minimaal 100,- bedraagt.

Boodschappen voor bedrijven: zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account

Om gebruik te kunnen maken van het pure voordeel en gemak van de online boodschappenservice van Poiesz Supermarkten, hoeft u alleen een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account aan te maken. Dat is alles. Nadat wij uw accountaanvraag hebben ontvangen laten we u vervolgens via de mail weten of deze is goedgekeurd. Daarna kunt u alle boodschappen voor uw bedrijf of organisatie op rekening bij ons bestellen. U kunt desgewenst ook afrekenen via PIN betaling bij de bezorging van uw boodschappen. Hiervoor heeft u geen zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account nodig.

Gegarandeerd bezorgmoment

Bij Poiesz staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en daarom vertrouwt u bij ons op een gegarandeerd bezorgmoment van uw boodschappen. Tijdens het bestellen kunt u zelf een voorkeurstijd en datum aangeven voor de bezorging. Voor u als zakelijke klant reserveren wij graag een vast bezorgmoment. Dit betekent dat uw boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok worden bezorgd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Daarnaast kunt u bij uw boodschappenbestelling voor bedrijven aangeven waar de boodschappen geleverd moeten worden. In uw bedrijfskantine bijvoorbeeld, of in een koel- of opslagruimte. Dit betekent dat u niet zelf met de boodschappen hoeft te sjouwen maar dat wij dit graag voor u uit handen nemen.

Duurzaam met de Smaak van het Noorden

Ook bedrijven en organisaties maken bij Poiesz een duurzame en verantwoorde keuze. Waarom? Omdat wij verschillende producten van de Schijf van Vijf uit de regio halen. Of het nu om de bedrijfslunch gaat, om borrelproducten of pauze en tussendoor momenten. Veel producten worden hier immers geproduceerd, geoogst en geteeld. Zo kunnen we u superversheid garanderen – vol van smaak – en dragen we tegelijkertijd ons steentje bij aan een beter milieu.