Borrel op kantoor Direct bestellen

Online boodschappen voor jouw zakelijke borrel bestellen

Boodschappen voor de borrel op uw werk in het Noorden doet u snel en eenvoudig bij Poiesz. Door gebruik te maken van uw zakelijke ‘Mijn Poiesz’ account bent u verzekerd van een ruime keuze aan producten en een gegarandeerd bezorgmoment. Ideaal toch? Zo heeft u nergens omkijken naar en ervaart u puur gemak.

 

 

  • Compleet assortiment drankjes en (verantwoorde) snacks

 

  • Betaal op rekening of met PIN bij de bezorger

 

  • Reserveer een vast bezorgmoment
Bestel jouw boodschappen voor de bedrijfsborrel online
Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu

Voor al uw zakelijke borrel boodschappen: Poiesz Supermarkten

Het enige wat u hoeft te doen voor het online bestellen van de boodschappen voor uw bedrijfsborrel is een ‘Mijn Poiesz’ account aanmaken. Nadat wij uw accountaanvraag ontvangen hebben zullen we deze beoordelen en goedkeuren. U ontvangt dan van ons een mail en daarna kunt u al uw zakelijke boodschappen op rekening bij ons bestellen. Is uw accountaanvraag nog niet goedgekeurd of wilt u liever betalen bij de bezorging? Ook dat kan. Houd er wel rekening mee dat afrekenen bij de bezorging alleen via PIN betaling mogelijk is.

Altijd verzekerd van een gegarandeerd bezorgmoment

Bij Poiesz begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is dat uw boodschappen voor de borrel op tijd geleverd worden. Daarom bieden wij u te allen tijde een gegarandeerd bezorgmoment.Dit betekent dat uw boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok worden bezorgd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Bovendien kunt u bij uw bestelling aangeven waar binnen uw bedrijf of organisatie in het Noorden de boodschappen bezorgd moeten worden. Denkt u dan aan de bedrijfskantine bijvoorbeeld, of een koel- of opslagruimte. U hoeft dus zelf niet met de boodschappen te sjouwen. Dit doen wij voor u.

Voor al uw bedrijfsboodschappen

Naast de boodschappen voor uw bedrijfsborrel kunt u bij Poiesz ook te kust en te keur aan boodschappen voor de zakelijke lunch bijvoorbeeld, of voor pauze en tussendoor momenten. Hierbij wordt u vanzelfsprekend dezelfde hoogstaande service geboden waar ook ons gegarandeerd bezorgmoment deel van uit maakt. Omdat wij gepassioneerd zijn over de Smaak van het Noorden, komt een groot deel van ons zakelijk productassortiment uit de regio. U kiest bij Poiesz dus niet alleen voor puur voordeel maar ook voor duurzaamheid.