Lunch op kantoor Direct bestellen

Boodschappen voor lunch op uw bedrijf bestellen

De boodschappen voor de lunch van uw bedrijf of organisatie online bestellen en laten bezorgen? Bij Poiesz bent u hiervoor helemaal aan het juiste adres. Via uw zakelijke ‘Mijn Poiesz’ account bestelt u eenvoudig en zorgeloos al uw lunchboodschappen. Bovendien verzekeren wij u te allen tijde van een gegarandeerd bezorgmoment.

 

 

  • Lokaal geoogst, geteeld en geproduceerde producten

 

  • Betaal op rekening of met PIN bij de bezorger

 

  • Bezorgen op een vast bezorgmoment mogelijk
Bestel uw lunchproducten nu online
Bestel al uw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu

De lunch voor uw bedrijf op tijd bezorgd

Door een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account op onze website aan te maken kunt u volop gebruik maken van onze online boodschappenservice voor bedrijven en organisaties. Op het moment dat wij uw accountaanvraag ontvangen hebben, laten we u direct per mail weten of deze is goedgekeurd. Daarna kunt u al uw lunchboodschappen op rekening bij uw Poiesz supermarkt bestellen. Ook voor de bezorging vertrouwt u op puur gemak.

De heerlijke Smaak van het Noorden

Naast de dag waarop wij uw lunchboodschappen moeten bezorgen, kunt u ook aangeven waar in uw bedrijf of organisatie wij uw bestelling moeten leveren. Dit betekent dat u niet zelf met zware producten hoeft te sjouwen, maar dat wij dit graag voor u uit handen nemen. Omdat Poiesz gepassioneerd is over de heerlijke Smaak van het Noorden, kunnen wij u bovendien superversheid voor uw lunch garanderen en dragen we tegelijkertijd ons steentje bij aan een beter milieu.

Ook voor uw bedrijfsborrel, pauzes en tussendoor

Ook voor de boodschappen voor de borrel op uw werk, voor pauzes en tussendoor momenten heeft Poiesz een duurzaam en verantwoord assortiment. U kunt bij ons te kust en te keur aan producten zoals koffie en thee voor uw koffiecorner, allerlei dranksoorten voor uw vrijdagmiddagborrel en ga zo maar door. Hierbij wordt het hetzelfde gegarandeerde bezorgmoment geboden zodat u vertrouwt op absolute zekerheid. Bestel online alles wat u nodig heeft op onze website en geniet van puur voordeel en puur gemak.