Voor in de pauze Direct bestellen

Boodschappen voor in de pauze online bestellen

De boodschappen voor de pauze en tussendoor momenten binnen uw bedrijf of organisatie in het Noorden bestelt u eenvoudig online bij Poiesz. Wij staan garant voor puur voordeel en wij zorgen ervoor dat u puur gemak ervaart. Daarom bieden wij u een gegarandeerd bezorgmoment voor al uw zakelijke boodschappen.

 

 

  • Compleet assortiment voor de lekkerste coffeebreak

 

  • Betaal op rekening of met PIN bij de bezorger

 

  • Reserveer een vast bezorgmoment
Bestel jouw koffie en thee online
Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu

‘Mijn Poiesz’ account voor zakelijke pauze en tussendoor momenten

Het enige dat u hoeft te doen om zorgeloos gemak te ervaren bij het bestellen van uw bedrijfsboodschappen is een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account aanmaken. Dat is alles. Zodra wij uw zakelijke accountaanvraag hebben ontvangen, beoordelen wij deze direct en sturen u vervolgens via mail het bericht of deze is goedgekeurd. Is dit het geval, dan kunt u al uw boodschappen voor in de koffiecorner, de kantine of vergaderruimte bijvoorbeeld op rekening bij ons bestellen en laten bezorgen.

Gegarandeerd wekelijks bezorgmoment mogelijk

Omdat wij u graag volledig willen ontzorgen, bieden wij u te allen tijde een gegarandeerd bezorgmoment, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en heeft u nergens omkijken naar. Dit komt mede omdat wij uw zakelijke boodschappen op elke plek in uw bedrijf of organisatie bezorgen. In plaats van zelf met de boodschappen te sjouwen, nemen wij dit graag voor u uit handen. Van uw bedrijfskantine tot uw vriezer en van uw koffiecorner tot uw opslagruimte: wij bezorgen overal.

Voor al uw online zakelijke boodschappen

Naast de boodschappen voor pauze en tussendoor, kunt u bij Poiesz terecht voor al uw zakelijke boodschappen. Ook voor een zakelijke lunch bijvoorbeeld en de borrel op vrijdagmiddag. U bent daarbij verzekerd van dezelfde hoogstaande online boodschappenservice en puur gemak. Bovendien maakt u bij Poiesz een duurzame keuze: vrijwel de complete Schijf van Vijf halen wij van leveranciers uit de regio. Dit zorgt er ook voor dat wij u altijd superversheid durven te garanderen. Ideaal toch?