Kinderopvang Direct bestellen

Alle boodschappen voor jouw kinderopvang

Boodschappen voor uw kinderopvang kunt u nu zorgeloos online bestellen bij uw Poiesz supermarkt in Noord-Nederland. Dit betekent dat u op uw gemak uw bestelling bij ons plaatst voor de lunch en tussendoor momenten. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor al uw boodschappen voor verzorging & hygiëne.

 

Is uw kinderopvangcentrum nog geen klant bij Poiesz Supermarkten? Maak dan een zakelijk account aan.

 

  • Tot in de koelkast of voorraadkast van uw kinderopvang bezorgd

 

  • Groot assortiment kindvriendelijke producten

 

  • Gegarandeerd verse producten

 

Boodschappen voor ieder moment
Veelgestelde vragen
Wanneer worden mijn boodschappen bezorgd?

Tijdens het bestellen kunt u zelf een voorkeurstijd en datum aangeven voor de bezorging.

 

Voor u als zakelijke klant reserveren wij graag een vast bezorgmoment*. Dit betekent dat uw boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok worden bezorgd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 

 * Het reserveren van een vast bezorgmoment is mogelijk indien de waarde van uw bestelling wekelijks minimaal 100,- bedraagt.

Kan er rekening gehouden worden met eventuele diëten?

Natuurlijk kan dit. U bestelt precies de producten die u wilt, en wij zorgen ervoor dat deze bij uw kinderopvang wordt bezorgd.

Kinderopvang boodschappen online bestellen

Er komt veel kijken bij het doen van boodschappen voor een kinderopvang. U heeft een grote verantwoordelijkheid en Poiesz staat voor u klaar om u hierbij te ondersteunen. Dit doen wij via onze online boodschappenservice waarbij u van puur gemak wordt voorzien. Het enige dat wij van u vragen is om een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account aan te maken. U selecteert hierbij de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt en daar zorgt een enthousiast team ervoor dat alle boodschappen nauwkeurig verzameld worden.

Vertrouwen op een gegarandeerd bezorgmoment

Om u absolute zekerheid te geven dat uw online bestelde boodschappen op tijd in uw kinderopvang zijn, bieden wij u een gegarandeerd bezorgmoment. Om u van nog meer gemak te voorzien, kunt u bij uw online bestelling ook een locatie aangeven waar u uw boodschappen geleverd wilt hebben. In de keuken bijvoorbeeld, of in een opslagruimte. Zo hoeft u dus nooit meer te sjouwen met boodschappen en kunt u zich volledig op de kinderen richten.

Boodschappen op rekening bestellen en laten bezorgen

Zodra u een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account heeft aangemaakt, zullen wij deze beoordelen. Als wij uw account hebben goedgekeurd, ontvangt u vervolgens een mail van ons. Op dat moment kunt u alle boodschappen voor uw kinderopvang op rekening bestellen en laten bezorgen. Geeft u er de voorkeur aan om rechtstreeks aan onze bezorger te betalen? Ook dat is mogelijk, maar houd er dan wel rekening mee dat dit alleen via PIN betaling mogelijk is. Aanvullende vragen over onze zakelijke bezorgdienst? Neem gerust contact op met onze klantenservice!