Lunch voor kinderopvang bestellen Direct bestellen

Lunch boodschappen voor jouw kinderopvang

De lunch boodschappen voor uw kinderopvang in het Noorden bestelt u nu gemakkelijk online bij Poiesz. Dankzij onze hoogstaande online boodschappenservice heeft u nergens omkijken naar en bent u verzekerd van puur gemak. Bovendien bieden wij u een gegarandeerd bezorgmoment voor absolute zekerheid en leveren wij uw boodschappen op elke gewenste plek.

 

 

  • Alles voor een verantwoorde lunch

 

  • Tot in de koelkast of voorraadkast van uw kinderopvang bezorgd

 

  • Reserveer een vast bezorgmoment
Bestel jouw lunchproducten nu online!
Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu

Duurzame lunch met producten die lokaal geoogst, geteeld en geproduceerd zijn

Om gebruik te kunnen maken van onze online boodschappenservice voor uw kinderopvang hoeft u alleen maar een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account aan te maken, meer niet. Daarna kunt u op uw gemak alle lunchboodschappen op rekening bij ons bestellen. U maakt daarbij een zeer duurzame en verantwoorde keuze, omdat bij Poiesz verschillende producten van de Schijf van Vijf uit de regio komen. Verschillende producten zoals zuivel en groenten worden hier immers geoogst, geteeld of geproduceerd. Zijn er kinderen met bepaalde dieetwensen of allergieën? U vindt precies de producten in ons assortiment om ze een lunch op maat te bieden.

Bezorging waar en wanneer u dat wilt

Omdat wij u zoveel mogelijk willen ontzorgen, kunnen we u een gegarandeerd bezorgmoment afspreken. Dan bent u er zeker van dat uw boodschappen altijd op tijd zijn. Dit doen wij niet tot aan de deur, maar op elke gewenste plek in uw kinderopvang. In de keuken bijvoorbeeld, of in een opslagruimte. Hierdoor heeft u niet met zware boodschappen te sjouwen, maar staat alles voor u klaar zodat u de boodschappen direct kunt gebruiken.

Voor alle kinderopvang boodschappen

Naast de boodschappen voor de lunch, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor de boodschappen die u nodig heeft voor tussendoor momenten op uw kinderopvang. Denkt u hierbij aan vers fruit, gezonde sapjes en nog veel meer. Daarnaast biedt Poiesz ook een uitgebreid assortiment aan verzorging & hygiëne producten die u in uw kinderopvang nodig heeft. Voor alle kinderopvang boodschappen geldt ons gegarandeerd bezorgmoment met een vriendelijke service. Kortom, u vertrouwt bij Poiesz op zorgeloos gemak voor uw kinderopvang.