Tussendoortjes voor jouw kinderopvang Direct bestellen

Bestel de tussendoortjes voor jouw kinderopvang

Boodschappen voor de tussendoor momenten op uw kinderopvang in Noord-Nederland doet u eenvoudig online bij Poiesz. Door gebruik te maken van onze online boodschappenservice heeft u nergens omkijken naar en bestelt u op uw gemak alles wat u nodig heeft. Daarbij bieden wij u een gegarandeerd bezorgmoment voor absolute zekerheid.

 

 

  • Compleet assortiment verantwoorde tussendoortjes

 

  • Betaal op rekening of met PIN bij de bezorger

 

  • Reserveer een vast bezorgmoment
Voor de tussendoor momenten op jouw kinderopvang
Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu

Boodschappen voor tussendoor bestellen voor uw kinderopvang

Zodra u een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account via onze website heeft aangemaakt, heeft u een uitgebreide keuze aan producten die uit de regio komen. Bij Poiesz zijn we namelijk gepassioneerd over de Smaak van het Noorden en dat merkt u. Bijna de complete Schijf van Vijf wordt hier geoogst, geproduceerd en geteeld. Dit biedt de uitgelezen mogelijkheid om kinderen duurzame tussendoortjes te geven. Heerlijk vers fruit, gezond drinken en ga zo maar door. Ook wanneer er kinderen zijn met dieetwensen of allergieën kunt u in het assortiment van Poiesz te kust en te keur aan tussendoortjes op maat.

Gegarandeerd bezorgmoment van Poiesz Supermarkten

Met een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account kunt u de boodschappen voor tussendoor op rekening bestellen. Dat is wel zo prettig als u druk bezig bent met de kinderen. Ook bij het bezorgen hebben we aan puur gemak gedacht, zo levert onze bezorger uw boodschappen op elke gewenste plek in uw kinderopvang. In de koel- of opslagruimte, in de keuken: waar u maar wilt. Bovendien bent u dankzij ons gegarandeerde bezorgmoment altijd verzekerd van een tijdige levering.

Boodschappen voor de lunch, verzorging & hygiëne

Naast de boodschappen voor tussendoor, vertrouwt u bij Poiesz op dezelfde hoogstaande online boodschappenservice voor de lunch van uw kinderopvang. Bovendien bieden wij u ook uiteenlopende producten voor de verzorging & hygiëne. Denkt u daarbij aan luiers, luierdoekjes, zeep en nog veel meer. Ontdek het zelf, neem gauw een kijkje in ons uitgebreide productassortiment voor de kindervang en ervaar het zorgeloze gemak.