Verzorging & Hygiëne voor kinderopvang Direct bestellen

Online verzorging & hygiëne boodschappen bestellen

Boodschappen voor de verzorging & hygiëne binnen uw kinderopvang in Noord-Nederland doet u nu eenvoudig online bij Poiesz. Van luiers tot talkpoeder en van doekjes tot crème zeep: niets ontbreekt aan ons uitgebreide assortiment. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst bezorgen wij deze waar en wanneer u dit wilt.

 

 

  • Compleet assortiment verzorging en hygiëneproducten

 

  • Betaal op rekening of met PIN bij de bezorger

 

  • Reserveer een vast bezorgmoment
Verzorgingsproducten voor kinderen online bestellen
Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu

Gegarandeerd bezorgmoment van verzorging & hygiëne boodschappen

U kunt gebruik maken van onze online boodschappenservice nadat u een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account heeft aangemaakt. Meer is niet nodig. U selecteert op basis van uw postcode de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt en daar wordt uw bestelling verzameld. Bovendien kunt u in uw bestelling aangeven waar u wilt dat wij uw boodschappen bezorgen, in de opslagruimte van uw kinderopvang bijvoorbeeld, of op een andere plek.

Uitgebreid assortiment kindvriendelijke producten

Bij Poiesz weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de boodschappen voor een kinderopvang. Daarom hebben wij dan ook een zeer uitgebreid assortiment voor de verzorging & hygiëne voor u samengesteld. Zodra u hier een blik op werpt zult u ontdekken dat er werkelijk niets ontbreekt. Uiteraard heeft u een ruime keuze aan luiers en luierbroekjes, maar we hebben ook aan de verzorging van kinderen gedacht. Voor elke leeftijdsfase zijn er verzorgingsproducten die perfect aansluiten bij de behoeften van het betreffende kind. Alle informatie hierover vindt u op de productpagina’s van onze website.

Eten en drinken geschikt voor kinderen

Naast de producten voor verzorging & hygiëne, kunt u ook voor alle boodschappen voor eten en drinken voor uw kinderopvang bij ons terecht. Denkt u hierbij aan de lunch bijvoorbeeld, maar ook aan boodschappen voor tussendoor momenten. Omdat Poiesz gepassioneerd is over de Smaak van het Noorden, treft u vooral veel producten in ons assortiment die lokaal geteeld, geoogst en geproduceerd worden. Zo maakt u samen met ons een duurzame en verantwoorde keuze. Daarbij heeft u eveneens de keuze uit producten die aansluiten bij specifieke dieetwensen en allergieën.