Voordelen zakelijk bestellen

De voordelen van het zakelijk bestellen van boodschappen zijn talrijk. Steeds meer bedrijven, kantoren, zorginstellingen en kinderopvangcentra in het Noorden maken gebruik van deze zakelijke service van Poiesz. U kunt bij ons namelijk snel en eenvoudig al uw zakelijke boodschappen online bestellen!

De voordelen van zakelijk bestellen bij Poiesz

Stelt u zich eens voor, u moet een zakelijke borrel verzorgen, de dagelijkse lunch, of u bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de bedrijfskantine. Dit kan u veel tijd kosten als u hiervoor eerst naar de supermarkt moet gaan en daar de boodschappen bij elkaar moet verzamelen. Vervolgens gaat u weer terug naar uw bedrijf of kantoor om daar de veelal zware boodschappen naar de juiste plek te sjouwen. Dit behoort dankzij de online zakelijke boodschappenservice van Poiesz voorgoed tot verleden tijd. In plaats van zelf veel tijd kwijt te zijn aan het boodschappen doen, bestelt u snel en eenvoudig al uw boodschappen bij ons online.

 

Bezorging in bedrijfskantines of keukens: ontdek de voordelen!

Poiesz biedt deze vakkundige zakelijke boodschappenservice niet alleen voor bedrijven en kantoren, maar ook voor zorginstellingen, zoals verzorgingstehuizen en kinderopvangcentra. Daarbij gaan wij graag dat ene stapje verder om ook onze zakelijke klanten optimale tevredenheid te bieden. Want als u bij ons uw boodschappen online bestelt, kunt u aangeven waar in uw pand wij uw bestelling precies moeten bezorgen. Denkt u hierbij aan de bedrijfskantine bijvoorbeeld, maar ook aan de keukens van zorginstellingen. Uiteraard doen wij dit ook voor de keukens of andere plekken binnen kinderopvangcentra. Dit betekent dat u niet alsnog hoeft te sjouwen met de boodschappen, maar dat wij dit volledig voor u verzorgen.

Voordelen van de zakelijke Smaak van het Noorden

U kunt via onze site heel eenvoudig een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account aanmaken. Eenmaal beoordeeld en goedgekeurd, kunt u al uw boodschappen op rekening bij ons bestellen. Een van de andere voordelen van zakelijk bestellen bij Poiesz, is dat u altijd verzekerd bent van de o-zo heerlijke Smaak van het Noorden. Voor deze online zakelijke boodschappenservice heeft Poiesz namelijk de krachten gebundeld met Van Smaak. Samen laten we onze zakelijke klanten ervaren hoe divers en veelzijdig de voedingsproducten van Noord-Nederland zijn. Door deze samenwerking behoort eveneens het online bestellen van warme maaltijden voor bedrijven, zorginstellingen en kinderopvangcentra tot de mogelijkheden.

Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu