Zorginstellingen Direct bestellen

Boodschappen bestellen voor zorginstellingen

De boodschappen bestellen voor een zorginstelling kunnen veel tijd in beslag nemen die u ongetwijfeld beter kunt besteden. Juist daarom biedt Poiesz Supermarkten de online boodschappenservice. Wij bezorgen al uw boodschappen waar u maar wilt, tot aan de deur van uw cliënt.

 

Is uw zorginstelling nog geen klant bij Poiesz Supermarkten? Maak dan een zakelijk account aan.

 

  • Tot aan uw koelruimte of de koelkast van uw cliënt bezorgd

 

  • Reserveer uw vaste bezorgmoment

 

  • Gegarandeerd verse producten

 

 

 

 

Boodschappen voor ieder moment
Veelgestelde vragen
Wanneer worden mijn boodschappen bezorgd?

Tijdens het bestellen kunt u zelf een voorkeurstijd en datum aangeven voor de bezorging.

 

Voor u als zakelijke klant reserveren wij graag een vast bezorgmoment*. Dit betekent dat uw boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok worden bezorgd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 

 * Het reserveren van een vast bezorgmoment is mogelijk indien de waarde van uw bestelling wekelijks minimaal 100,- bedraagt.

Kunnen bewoners van mijn zorginstelling ook hun eigen boodschappen bestellen?

Ja. Bewoners kunnen zelf eigen boodschappen bestellen. Voor zorginstellingen met cliënten die moeite hebben met het bestellen, heeft Poiesz oplossingen op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boodschappen voor uw zorginstelling

De oorsprong van Poiesz Supermarkten voert terug naar het jaar 1923, toen Lodewijk Poiesz samen met zijn vrouw een groentezaak begon in Sneek. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een omvangrijke supermarktorganisatie met tal van vestigingen in het Noorden. Elke vestiging heeft als doel het winkelen leuker én makkelijker te maken, en de online boodschappenservice voor zorginstellingen in het Noorden is hier een uitgelezen voorbeeld van. U maakt op onze site een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account aan en vult vervolgens uw postcode in. Nadat u de dichtstbijzijnde supermarkt heeft geselecteerd, kunt u hier al uw boodschappen online bestellen.

Volop gemak boodschappen doen voor zorginstellingen

Van de lunch en gezonde tussendoortjes tot het aanvullen van koffiecorners: alles wat u dagelijks voor een zorginstelling nodig heeft vindt u in het online assortiment van Poiesz. U selecteert eenvoudig uw benodigde boodschappen en plaatst vervolgens uw bestelling. Bij Poiesz kunt u bovendien bij uw bestelling aangeven waar de boodschappen in het verzorgingstehuis bezorgd moeten worden, en u kunt dit ook een terugkerend moment maken. Zo bent u altijd er altijd zeker van dat uw boodschappen op tijd zijn. En, u hoeft bij de zakelijke boodschappenservice van Poiesz dus niet zelf met de boodschappen te sjouwen. Een fijne gedachte!

Maaltijdservice door Van Smaak                                  

Naast de boodschappen voor uw zorginstelling kunt u bij Poiesz ook terecht voor een hoogstaande online maaltijdservice. Hierin werken wij samen met Van Smaak. U kunt kiezen uit een breed scala aan maaltijdsoorten voor uw verzorgingstehuis of andersoortige zorginstelling. Van gevarieerde warme maaltijden tot koelverse maaltijden en diepvriesmaaltijden. Ook Van Smaak is net als Poiesz gepassioneerd over de Smaak van het Noorden. Dit betekent dat veel van de maaltijdingrediënten uit de regio komen. Daarbij kunt u eenvoudig dieetwensen aangeven evenals allergieën. Kortom, een maaltijdservice op maat. Net als de boodschappen worden ook de maaltijden bezorgd op elke gewenste locatie in uw zorginstelling.