Avondeten voor zorginstellingen Direct bestellen

Avondeten voor jouw zorginstelling laten bezorgen

Voor het avondeten van uw zorginstelling kunt u bij Poiesz eenvoudig online al uw boodschappen doen. Deze bezorgen wij vervolgens waar u dit wenst zodat u niet zelf met de boodschappen hoeft te sjouwen. Ook bieden wij u puur gemak met onze hoogstaande maaltijdservice. Van warme maaltijden tot diepvriesmaaltijden en maaltijden die koelvers zijn.

 

 

  • Boodschappen bezorging én maaltijdservice

 

  • Reserveer uw vaste bezorgmoment

 

  • Gegarandeerd verse producten
Brood of juist een warme maaltijd? Bestel nu online!
Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu

Gegarandeerd bezorgmoment van het avondeten voor uw zorginstelling

Bij Poiesz weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat u voor de boodschappen van uw zorginstelling kunt vertrouwen op zekerheid. De zekerheid dat de boodschappen bezorgd worden op het moment dat u ze nodig heeft. Daarom bieden wij bij onze online boodschappenservice een gegarandeerd bezorgmoment. Wat dit inhoudt? Voor u als zakelijke klant reserveren wij graag een vast bezorgmoment*. Dit betekent dat uw boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok worden bezorgd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 

 * Het reserveren van een vast bezorgmoment is mogelijk indien de waarde van uw bestelling wekelijks minimaal 100,- bedraagt.

Samenwerking met Van Smaak maaltijdservice

Net als Poiesz is ook Van Smaak gepassioneerd over de Smaak van het Noorden. Nagenoeg de gehele Schijf van Vijf wordt hier immers in de regio geoogst, geteeld en geproduceerd. Deze verse ingrediënten worden vervolgens zoveel mogelijk door Van Smaak in onze maaltijden verwerkt. U heeft daarbij de keuze uit diverse maaltijden voor het avondeten die u eveneens online kunt bestellen. Uiteraard geldt ook hierbij een gegarandeerd bezorgmoment. Zijn er dieetwensen of eventuele allergieën? Geen zorgen, hiermee wordt altijd rekening gehouden.

Boodschappen voor ontbijt & lunch, koffie en tussendoor

Naast het avondeten en onze maaltijdservice, kunt u voor uw zorginstelling ook de boodschappen voor het ontbijt, de lunch, koffie en tussendoor momenten online bestellen bij Poiesz. U maakt hiervoor eenmalig een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account aan op onze website en selecteert de Poiesz supermarkt die bij u in de buurt zit. Nadat u uw bestelling online heeft geplaatst gaat het team van onze toegewijde medewerkers meteen voor u aan de slag.