Ontbijt & lunch Direct bestellen

Ontbijt & Lunch voor jouw zorginstelling online bestellen en laten bezorgen

Het bestellen van ontbijt & lunch voor uw zorginstelling ging nog nooit zo snel en eenvoudig als bij uw Poiesz supermarkt. U bestelt alles wat u nodig heeft online. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de boodschappen zelf op te halen of te laten bezorgen. Wij bezorgen overal: in keukens, kantines, waar u maar wilt.

 

 

  • Lokaal geoogst, geteeld en geproduceerde producten

 

  • Betaal op rekening of met PIN bij de bezorger

 

  • Alle boodschappen voor ontbijt en lunch op één bezorgmoment
Bestel jouw ontbijt- en lunchproducten nu online!
Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu

Onze Ontbijt & Lunch service voor alle zorginstellingen in het Noorden

Met maar liefst 70 supermarkten kan Poiesz alle zorginstellingen in Noord-Nederland van dienst zijn met onze online boodschappenservice. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account aanmaken op onze website. Als u hier vervolgens uw postcode invult ziet u meteen welke Poiesz supermarkt bij uw zorginstelling in de buurt zit. Daar kunt u onder meer alle boodschappen voor het ontbijt en de lunch online bestellen. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst gaat ons team van enthousiaste medewerkers direct voor u aan de slag.

Laten bezorgen waar u maar wilt                

Op het moment dat u de ontbijt & lunch bestelling van uw zorginstelling bij ons plaatst, kunt u aangeven of u de boodschappen zelf ophaalt of laat bezorgen. Voor u als zakelijke klant reserveren wij graag een vast bezorgmoment*. Dit betekent dat uw boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok worden bezorgd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 

 * Het reserveren van een vast bezorgmoment is mogelijk indien de waarde van uw bestelling wekelijks minimaal 100,- bedraagt.

Alle boodschappen voor uw zorginstelling

Naast ontbijt & lunch voor uw zorginstelling, kunt u ook bij uw Poiesz supermarkt terecht voor alle andere boodschappen. Voor koffie en tussendoor momenten bijvoorbeeld, maar ook voor het avondeten. Door de samenwerking van Poiesz met Van Smaak, kunnen wij u een uitgelezen maaltijdservice bieden voor uw zorginstelling. U kunt onder meer kiezen uit diverse warme maaltijden, maar ook uit diepvriesmaaltijden en maaltijden die koelvers zijn. U geeft eenvoudig aan wat de eventuele dieetwensen zijn en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.