Boodschappen op kantoor

Voor uw boodschappen op kantoor vertrouwt u volledig op de zakelijke boodschappenservice van Poiesz. Bij ons bestelt u namelijk snel en gemakkelijk al uw zakelijke boodschappen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de dagelijkse lunch, maar ook aan boodschappen voor kantoorkantines, koffiecorners en de zakelijke borrel. Plaatst u uw bestelling vóór 23.00 uur? Dan bezorgen wij deze de volgende dag al op de gewenste kantoorlocatie!

Boodschappen op kantoor via 'mijn Poiesz' account

Hoe werkt het precies? Als u nog geen zakelijk account heeft, kunt u op onze site een ‘Mijn Poiesz’ account voor zakelijk gebruik aanmaken. Deze beoordelen wij direct waarna u van ons een mail ontvang zodra uw account is goedgekeurd. Daarna kunt u doormiddel van uw postcode de dichtstbijzijnde Poiesz Supermarkt selecteren. U bestelt al uw kantoorboodschappen via de webwinkel van deze Poiesz Supermarkt, waarbij u aan kunt geven waar en wanneer u de bestelling bezorgd wilt hebben. Onze medewerkers verzamelen meteen uw bestelling en pakken deze in op de dag van bezorging. Bestellingen vóór 23.00 uur bezorgen we de volgende dag op kantoor.

Bezorging in kantoorkantines, koffiecorners en meer

Poiesz gaat graag een stapje verder en bezorgt uw boodschappen op kantoor of bedrijfslocatie. Dit betekent dat u niet zelf hoeft te sjouwen met de soms erg zware boodschappen, maar dat wij dit allemaal voor u verzorgen. Van de dagelijkse lunch naar uw kantoorkantine, tot koffiepakken en thee naar uw koffiecorner: u geeft aan waar u uw boodschappen bezorgd wilt hebben en wij regelen het. Ditzelfde geldt voor uw bestelling voor zakelijke borrels uiteraard. Hierbij kunt u kiezen uit de meest heerlijke borrelhapjes in ons assortiment, evenals (alcoholvrije) dranken en borreltoebehoren. Wij hebben overal aan gedacht om u optimaal gemak te bieden bij het bestellen en bezorgen van uw kantoorboodschappen.

Uw kantoorboodschappen achteraf betalen

Als u een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account heeft aangemaakt, en deze is door ons goedgekeurd, dan kunt u al uw boodschappen voor het kantoor op rekening betalen. Dat is wel zo prettig nietwaar? U heeft zich dus geen zorgen te maken over de betaling bij de bezorging. In plaats daarvan ontvangt u van ons een digitale factuur. Geeft u er toch de voorkeur aan om bij de aflevering van uw boodschappen direct (met PIN) te betalen? Ook dat is mogelijk bij Poiesz Supermarkten, bijvoorbeeld als u (nog) geen zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account heeft aangemaakt

 

Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu