Zomerborrel

Gegrilde zalm met dille en limoen, spies met tapasolijven en tomaatjes, een zomerse sangria… loopt het water je al in de mond? Een gezellige zomerborrel is zo geregeld! Zet een tafel in de zon, nodig een paar leuke mensen uit en combineer onze aanbiedingen slim met zelfgemaakte gerechten. Een beter recept voor mooie gesprekken in de buitenlucht kunnen wij niet verzinnen!

 

Borrelgemak

Klik, bestel en geniet. Nieuw in onze webwinkel, het borrelgemak pakket! Met één druk op de knop heb je al een goedgevuld pakket in je winkelmand. Je hoeft alleen nog maar de deur open te doen voor onze bezorger, de glazen vol te schenken en te genieten!

 

Cocktails en mocktails

Het toppunt van verwennerij is een feestelijke cocktail of alcoholvrije mocktail. Neem lekker de tijd om rustig te genieten van de exotische smaak en de vorlijke aanblik van je cocktail, sangria of mocktail. Hoe te maken? Bekijk de recepten hier.

 

Speciaal biertjes

In Noord-Nederland worden smaakvolle en prijswinnende speciaalbieren* gebrouwen. Voor welk biertje ga jij dit weekend echt even goed zitten? Een stevige en toch goed doordrinkbare Weizen? Een allemansvriend, geschikt voor goed gezelschap? Of een kruidig, fris speciaalbier voor een warme zomeravond? Benieuwd naar het verhaal achter het biertje? Klik een van onderstaande biertjes aan en de brouwers vertellen je meer.

 

*Het assortiment wat hier wordt afgebeeld is verkrijgbaar in geselecteerde Poiesz supermarkten.