Kerstbrunch in Leeuwarden

De kerstdagen staan voor de deur, ook bij jou in Leeuwarden! Krijg je familie of vrienden over de vloer of wil je voor het gezin een kerstbrunch klaarmaken? Tweede kerstdag is een ideale dag om later aan tafel te schuiven met een uitgebreide brunch. Je bent nog aan het nagenieten van het kerstdiner van de voorgaande avond. Dan is het fijn om het ontbijt over te slaan en een brunch op tafel te zetten.  

 

Met een kerstbrunch kan je zowel groot als klein uitpakken. De één lust graag hartige gerechten, waar de ander liever een zoetig hapje heeft. Met een kerstbrunch waarbij de tafel vol ligt met zowel zoete- als hartige hapjes, zit je altijd goed. 

 

Een succesvol kerstbrunch in Leeuwarden

De allerbelangrijkste tip om jouw kerstbrunch tot een succes te maken is de voorbereiding. Wacht hier niet te lang mee! Dit scheelt je een hoop stress voor de kerstdagen. Bedenk bijvoorbeeld een aantal weken van tevoren wat je wilt gaan maken met de kerstbrunch. We hebben diverse kerstbrunch recepten op onze website staan. Je kunt houdbare ingrediënten van tevoren inkopen, zodat dit jou drukte scheelt de dag voor kerst.

 

 Denk daarnaast ook aan: 

 

  • Zorg voor een goede balans tussen zoet en hartig 
  • Houd rekening met de dieetwensen van je gasten 
  • Maak de porties niet te groot 

 

 Met deze tips wordt jouw kerstbrunch in Leeuwarden een heerlijk succes! 

Drie eenvoudige kerstbrunch recepten

Het is begrijpelijk als je de kerstbrunch eenvoudiger wilt houden. Een uitgebreid kerstontbijt of diner kan immers al veel inspanning vergen. Daarom hebben we voor jou deze drie simpele kerstbrunch recepten geselecteerd: 

 

  • Geitenkaas-spinazie sandwiches
  • Zalm-preibroodjes
  • Latkes met gerookte zalm en bieslookroom

 

Met deze kerstbrunch recepten van Poiesz word je kerstbrunch in Leeuwarden of Groningen een geweldige en heerlijke ervaring! 

Kerstbrunch boodschappen bij Poiesz in Leeuwarden

Ben je geïnspireerd geraakt om een kerstbrunch in Leeuwarden te gaan organiseren? Dan kun je bij onze winkel in Leeuwarden terecht voor al je boodschappen.   

 

Kijk je op tegen de drukte in de supermarkt rondom de kerstdagen? Poiesz  heeft een bezorgingsdienst die ook de dagen voor Kerst bij de kerstbrunch ingrediënten in jouw woonplaats bezorgd. Het online bestellen en bezorgen van de kerstboodschappen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bestel je een zakelijke brunch? Poiesz kan de boodschappen voor de kerstbrunch ook op je werk bezorgen. 

 

Bestel nu en laat je kerstboodschappen thuisbezorgen door Poiesz, voor een geweldige en simpel kerstbrunch in Leeuwarden!