De lekkerste kerstontbijt recepten van Poiesz

Begin de Kerst met de lekkerste kerstontbijt recepten van Poiesz. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid kerstontbijt of een simpel en gezond kerstontbijt: bij Poiesz hebben we voor elke gelegenheid een geschikt kerstontbijt recept. 

  

Kerstmis is een periode van samenzijn met je familie of vrienden. Zoek je nog kerstontbijt ideeën? Wil jij de lekkerste kerstontbijt hapjes op tafel hebben staan? Ontdek kerstontbijt recepten van Poiesz! 

Pak feestelijk uit met de volgende Kerstontbijt ideeën

Schuif alvast extra stoelen aan de feestelijke ontbijttafel, eerste kerstdag is een mooi moment om de kerst in te luiden met een lekker kerstontbijt. Uitgebreide kerstontbijt recepten doen het goed op dit feestdag. Wil je een feestelijke en snel kerstontbijt maken denk dan aan een gezonde smoothie of smoothiebowl. Voor dit soort kerstontbijt recepten kun je de avond van tevoren al voorbereidingen treffen. Zo sta je in de ochtend niet de hele tijd in de keuken en kun je meer tijd doorbrengen aan tafel met je familie of vrienden. 

 

Zo ben je met de recepten hieronder verzekerd van een feestelijke start van de kerstdagen.

De lekkerste kerstontbijt hapjes

Als je denkt aan een kerstontbijt, denken we gelijk aan croissantjes, kerststollen en versgebakken broodjes waarvan de heerlijke geur nog lang in je huis blijft hangen. Maar heb je wel eens overwogen om je kerstontbijt uit te breiden met kerstontbijt hapjes? Deze zijn perfect voor de tweede kerstdag, wanneer je nog verzadigd bent van het kerstdiner van de avond ervoor. Voeg ze toe aan het kerstontbijt op school of serveer ze als bijgerecht tijdens een gezellige kerstborrel. 

 

Bij Poiesz hebben wij een ruime keuze aan kies & mix tapas bakjes. Denk hierbij aan kleine wraphapjes, smakelijke zalmrolletjes en verrukkelijke blokjes kaas. Deze hapjes voegen een feestelijke twist toe aan je Kerstontbijt. Veras jezelf met onze heerlijke kerstontbijt ideeën en recepten. Ontdek de mogelijkheden van kerstontbijt maken met Poiesz! 

Kerstontbijt bestellen en thuisbezorgen met Poiesz!

Wil je volop genieten van een heerlijk kerstontbijt zonder je zorgen te maken over de drukte in de winkels in de kerstperiode? Bestel eenvoudig je kerstontbijt via onze webshop bij Poiesz. Wij bezorgen de ingrediënten voor je kerstontbijt, brunch, lunch, of diner, direct bij jou thuis. 

 

Steeds meer bedrijven, kantoren of scholen organiseren kerstontbijten. Poiesz biedt ook tijdens de feestdagen vakkundige zakelijke boodschappenservice. Via onze site kun je heel eenvoudig een zakelijk ‘Mijn Poiesz account aanmaken en al je boodschappen op rekening bij ons bestellen. 

Bereid je favoriete kerstontbijt recepten met de geleverde producten. Bestel nu en laat je kerstboodschappen thuisbezorgen door Poiesz, voor een geweldige en simpel kerstontbijt!