Bonbébé, want opgroeien doe je samen

Ouder worden is onvergetelijk, spannend én leuk. Bij Bonbébé zijn we er voor je. Bij Bonbébé zijn we er voor je. Met jaren ervaring en met tips van ouders en andere deskundigen. En met ons uitgebreide assortiment aan biologische babyvoeding, luiers en babyverzorging die uitgebreid dermatologisch is getest. Want bij alles wat we voor je kleintje maken staat kwaliteit voorop. Zo hoef je je daar helemaal niet meer druk over te maken. En blijft er genoeg tijd en aandacht over om samen met je kleintje te spelen, te ontdekken en te lachen. Geniet van elkaar! Opgroeien doe je samen.

Bonbébé: uitgebreid assortiment biologische babyvoeding, luiers en babyverzorging

 

Ook onze billendoekjes zijn zacht en verzorgen de huid. En aan onze luiers hebben we bij Bonbébé extra veel aandacht besteed. Van maat 1 voor newborns (2-5 kg) tot luiers en luierbroekjes in maat 5 en 6: voor elk kindje hebben we een ultrazachte en perfect passende luier. Dat scheelt een hoop ongelukjes, ook als je kindje graag en veel beweegt. De absorptiekanalen houden de billetjes dag en nacht droog. Daardoor slaapt je kindje, en jij ook, een stuk langer door.

Natuurlijke babyverzorging, extra mild en zacht

Een babyhuid is superzacht. En net als jij houden we dat graag zo. Daarom zijn al onze verzorgingsproducten dermatologisch getest en pH-huidneutraal, zonder kleurstoffen en zonder parfumallergenen. Van luiers en billendoekjes tot badproducten: met Bonbébé houd je je kindje zacht, schoon en droog, zelfs als het een extra gevoelig huidje heeft.

Hapje voor hapje wennen

Leren eten is echt een avontuur. Voor je kindje, omdat het voor het eerst allerlei smaken proeft. Voor jou, omdat je zeker wilt weten dat je baby genoeg voedingsstoffen krijgt om te groeien. Bonbébé helpt graag een handje mee. En daarom zijn onze maaltijd- en fruitpotjes helemaal afgestemd op de leeftijd van je kindje. Of je kindje nu 4, 6, 8, 12 of 15 maanden oud is. Gemaakt zonder toevoegingen en biologisch.

Natuurlijk, puur en biologisch

Bij Bonbébé kiezen we voor biologisch. Want biologische hapjes, papjes en sapjes hebben pure, toegankelijke smaken. En omdat bij biologische boeren dierenwelzijn en milieu voorop staan, hebben ze ook geen nare bijsmaak.Kippen, varkens en koeien krijgen op een biologische boerderij meer ruimte en minder antibiotica. En biologische boeren telen hun groente en fruit alleen met natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

Een uitgebreid assortiment hapjes, papjes en sapjes

Met ons uitgebreide biologische assortiment van fruit- en menupotjes, fruithapjes, de verschillende ontbijtpapjes, en diksap went je baby makkelijk aan allerlei smaken en texturen. Door ze een voor een te proberen leert je kind met elk hapje steeds beter proeven en wordt eten ook voor ouders een feest.