Uw Poiesz Supermarkt in Joure

Het vinden van al uw wekelijkse benodigdheden is in Joure niet lastig; evenals het vinden van een lekkere kop Douwe Egberts koffie! Iets buiten het centrum van Joure, en praktisch aan één van de Jouster hoofdwegen vindt u aan de Koningin Julianalaan 16 de supermarkt met alle producten en diensten die u wekelijks nodig hebt. U parkeert uw auto, evenals in de rest van Joure, geheel gratis op het ruime parkeerterrein waarna u eenvoudig uw boodschappen verzamelt uit het ruime assortiment van onze Poiesz supermarkt Joure! Voor een indruk van dit assortiment neemt u een kijkje in onze webshop.

Supermarkt Joure voor online boodschappen

Zoals u ontdekt in onze webwinkel is het mogelijk om uw boodschappen bij Poiesz online te bestellen. Wanneer u uw boodschappen in uw boodschappenmandje hebt geplaatst, kunt u er voor kiezen uw online boodschappen thuis te laten bezorgen óf op te halen bij uw supermarkt naar keuzen. Hierbij komt de centrale ligging van onze Poiesz supermarkt Joure goed van pas! U wipt eenvoudig even langs na uw werk waarna u eenvoudig de boodschappen voor de week in huis hebt. Zónder daarvoor lang in de supermarkt te moeten zoeken!

Supermarkt Joure openingstijden                      

Houdt u er wel van om er even op uit te gaan voor uw wekelijkse boodschappen? Begrijpelijk! Het is natuurlijk ook dé plaats om even bij te praten met die vriend(in) die u toevallig even treft! Gelukkig is de Poiesz supermarkt Joure iedere dag van de week geopend en kunt u een bezoek dus eenvoudig in uw agenda plannen! Met een groot assortiment en wekelijks 90 nieuwe aanbiedingen vindt u altijd wat u zoekt bij Poiesz in Joure.

 

Benieuwd naar de tijdstippen waarop onze supermarkt in Joure geopend is?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze Poiesz supermarkt in Joure

Services en diensten in supermarkt Joure

Naast de wekelijkse boodschappen vindt u in uw supermarkt in Joure alle diensten en services die u in het huishouden nodig hebt. Bij ons vind u de volgende diensten:

 

  • Fotoservice
  • Bloemist
  • Borrelshop 
  • Loterijen 
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Stomerijservice
  • Schoenreparatie
  • Pick-up point 
Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden