Joure Koningin Julianalaan 16 8501 HR JOURE
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Uw Poiesz Supermarkt in Joure

Het vinden van al uw wekelijkse benodigdheden is in Joure niet lastig; evenals het vinden van een lekkere kop Douwe Egberts koffie! Iets buiten het centrum van Joure, en praktisch aan één van de Jouster hoofdwegen vindt u aan de Koningin Julianalaan 16 de supermarkt met alle producten en diensten die u wekelijks nodig hebt. U parkeert uw auto, evenals in de rest van Joure, geheel gratis op het ruime parkeerterrein waarna u eenvoudig uw boodschappen verzamelt uit het ruime assortiment van onze Poiesz supermarkt Joure! U kunt ook online uw boodschappen bestellen bij Poiesz in Joure. Onze medewerkers verzamelen uw boodschappen en alles wat u hoeft te doen is deze afhalen bij het Pick-up Point bij uw Poiesz in Joure.

Supermarkt Joure voor online boodschappen

Zoals u ontdekt in onze webwinkel is het mogelijk om uw boodschappen bij Poiesz online te bestellen. Wanneer u uw boodschappen in uw boodschappenmandje hebt geplaatst, kunt u er voor kiezen uw online boodschappen op te halen bij uw supermarkt naar keuze. Hierbij komt de centrale ligging van onze Poiesz supermarkt Joure goed van pas! U wipt eenvoudig even langs na uw werk waarna u eenvoudig de boodschappen voor de week in huis hebt. Zónder daarvoor lang in de supermarkt te moeten zoeken!

Supermarkt Joure openingstijden                      

Houdt u er wel van om er even op uit te gaan voor uw wekelijkse boodschappen? Begrijpelijk! Het is natuurlijk ook dé plaats om even bij te praten met die vriend(in) die u toevallig even treft! Gelukkig is de Poiesz supermarkt Joure iedere dag van de week geopend en kunt u een bezoek dus eenvoudig in uw agenda plannen! Met een groot assortiment en wekelijks 90 nieuwe aanbiedingen vindt u altijd wat u zoekt bij Poiesz in Joure.

 

Benieuwd naar de tijdstippen waarop onze supermarkt in Joure geopend is?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze Poiesz supermarkt in Joure

Services en diensten in supermarkt Joure

Naast de wekelijkse boodschappen vindt u in uw supermarkt in Joure alle diensten en services die u in het huishouden nodig hebt. Bij ons vind u de volgende diensten:

 

  • Fotoservice
  • Bloemist
  • Borrelshop 
  • Loterijen 
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Stomerijservice
  • Pick-up point 
Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden