Jouw online boodschappen bestellen Direct bestellen

Bestel je online boodschappen eenvoudig bij Poiesz

De meeste mensen zijn wel bekend met online webshops. Bij Poiesz doen wij natuurlijk mee met deze innovatie: je online boodschappen bestel je eenvoudig én snel in onze webwinkel! Wanneer jij de boodschappen vóór 23:00 besteld, ontvang je de boodschappen de volgende dag bij je aan huis. En mocht je liever even naar de winkel gaan om ze op te halen, dan zetten wij ze voor je klaar!

Producten in onze webshop

Op zoek naar inspiratie voor een recept? Bestel direct al je boodschappen hiervoor online!

Soms is het fijn om net even dat beetje extra inspiratie te ontvangen voor je maaltijd. Gelukkig hebben wij voor jou een groot assortiment aan recepten op onze receptenpagina. Hierin staan recepten voor meerdere ieder moment van het jaar, en de bereidingswijzen van alle recepten worden je duidelijk uitgelegd. De ingrediënten voor deze recepten kun je eenvoudig bij de online boodschappen bestellen. Zo maak je van iedere maaltijd een feestje!

 

Je online boodschappen eenvoudig bestellen bij Poiesz

Bij Poiesz geniet je elke dag van de smaak van het noorden, maar soms ontbreekt het ons allemaal aan tijd, zin of mogelijkheden om zelf naar de supermarkt te gaan. Daarom bieden wij bij Poiesz de oplossing: bestel jouw boodschappen online en wij bezorgen ze op het door jou gewenste moment bij jou thuis. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor je dagelijkse boodschappen en kun je blijven genieten van de smaak van het noorden, zonder gedoe en tijdverspilling. Bestel nu en laat ons voor je zorgen!

Hoe werkt het online boodschappen doen bij Poiesz?

Zo werkt online bestellen bij Poiesz

  • Voor 23:00 uur besteld is morgen in huis*;
  • Bezorgd tot in de keuken;
  • Betaling via PIN aan de deur.

 *Afhankelijk van de beschikbare bezorgblokken.

 

Heb je nog vragen over het online bestellen bij Poiesz? Wij hebben de meest gestelde vragen alvast op een rijtje gezet voor je. Heb je een algemene vraag over het bestellen in onze webwinkel? Kijk dan hier.