Jouw boodschappen bestellen Direct bestellen

Bestel uw online boodschappen

De meeste mensen zijn wel bekend met online webshops. Bij Poiesz doen wij natuurlijk mee met deze innovatie: uw online boodschappen besteld u eenvoudig én gratis in onze webwinkel! Wanneer u uw boodschappen vóór 23:00 besteld, ontvangt u de boodschappen de volgende dag bij u thuis. En mocht u liever even naar de winkel gaan om ze op te halen, dan zetten wij ze voor u klaar!

Producten in onze webshop

Al uw online boodschappen voor uw recepten

Soms is het fijn om net even dat beetje extra inspiratie te ontvangen voor je maaltijd. Soms is het namelijk lastig om uit het gewone stramien van de wekelijkse recepten te geraken. Gelukkig hebben wij voor u een groot assortiment aan recepten op onze receptenpagina. Hierin staan recepten voor meerdere ieder moment van het jaar, en de bereidingswijzen van alle recepten worden u duidelijk uitgelegd. De ingrediënten voor deze recepten kunt u eenvoudig bij uw online boodschappen bestellen. Zo maakt u van iedere maaltijd een feestje!

 

Uw online boodschappen eenvoudig bestellen

Het bestellen van uw online boodschappen in onze webwinkel is erg super eenvoudig. U kunt simpel door onze producten heen bladeren doordat ze handig gecategoriseerd zijn. Vervolgens zoekt u de producten die u nodig hebt en voegt u ze door één klik op de knop toe aan uw winkelmand. Vervolgens verschijnt er een pop-up waarin u de plaats van de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt kunt invullen. Vervolgens kunt u er, wanneer het totaalbedrag boven de €40,- uit komt, voor kiezen om de producten op te halen óf thuis laten te bezorgen!

Alle handige links voor online boodschappen

Bij deze zetten wij alle handige links voor het doen van uw online boodschappen nog even op een rijtje, met als eerst het uitzoeken van een lekker recept, vervolgens het opzoeken van de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt bij u in de buurt en tot slot onze webwinkel waar u eenvoudig de ingrediënten besteld.

 

Ga naar de receptenpagina >>

Zoek de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt >>

Bestel uw producten in onze webwinkel >>