Onze slijterij: de Borrelshop

Op zoek naar de beste slijterij van het Noorden? Kies dan voor de ‘Borrelshop’ van Poiesz, waar alle sterke merken zijn. In bijna al onze winkels (m.u.v. Hurdegaryp) vindt u een slijterij met de naam Borrelshop. Hier is een uitgebreid assortiment aan alcoholische dranken te vinden. Een borrel wordt een geschenk als u het leuk verpakt. Kom daarom voor inspiratie voor cadeaus en geschenken langs in de Borrelshop in uw Poiesz supermarkt. 

 

Op zoek naar een leuk geschenk?

 

Een fles whiskey of bijvoorbeeld een fles Berenburg is een prachtig cadeau bij een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Bij Poiesz helpen we u graag voor een passend cadeau en eventueel bijpassende cadeauverpakking.

 

Kijk hieronder voor onze ruime assortiment aan verschillende dranken die onze slijterij biedt! U kunt uw dranken in onze winkel halen, maar ook online bij ons bestellen!

 

 

 

 

 

De veelzijdige slijterij van Poiesz

 

Bij Poiesz Supermarkten B.V. willen wij het onze klanten zo aangenaam mogelijk maken. Daarom hebben wij ons sterke drankenassortiment voor u gepresenteerd in onze Borrelshop. Een slijterij waar u van harte welkom wordt geheten. Hier vindt u al uw dranksoorten keurig gecategoriseerd. Denkt u dan aan beerenburg, bitters, cognac, gin, jenever en tal van likeuren. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment aan rum, tequila, vieux, whiskey en wodka. Kortom, voor elke smaak is er bij uw Poiesz supermarkt een bijpassende sterke dranksoort te vinden. U vindt dezelfde veelzijdige keuze terug in de webwinkel van Poiesz Supermarkten. U bestelt uw sterke drank dan online en kunt deze op komen halen in onze winkel of laten bezorgen.

 

Voor uzelf of om cadeau te geven

 

Kent u iemand zoals een familielid, vriend of vriendin, die binnenkort jarig is of een andere feestelijke gelegenheid viert? En weet u wat zijn of haar favoriete borrel is? Ook dan kunt u uiteraard terecht bij de slijterij van Poiesz Supermarkten. Denkt u hierbij aan een fles Beerenburg bijvoorbeeld, of whiskey, beide prachtige geschenken waarmee u de ontvanger zeker blij zult maken. Uw Poiesz supermarkt helpt u graag bij het vinden van een passend drankcadeau en datzelfde geldt voor een gewenste bijpassende cadeauverpakking. Houd er wel rekening mee dat Poiesz Supermarkten B.V. geen alcoholhoudende dranken verkoopt aan jongeren onder de 18 jaar: NIX 18.

Recepten voor de lekkerste cocktails

Voor cocktailliefhebbers heeft Poiesz Supermarkten diverse recepten waarmee u de heerlijkste cocktails maakt. De medewerkers van de slijterij in uw Poiesz supermarkt kunnen u er alles over vertellen, maar u vindt onze cocktailrecepten ook online. Bij elk recept staat wat de benodigde ingrediënten zijn. Naast de betreffende sterke drank staan hier bijvoorbeeld ook fruitsoorten bij die u online kunt bestellen of in het assortiment van onze supermarkten vindt. Deze fruitsoorten halen we zoveel mogelijk uit de buurt. Zo proeft u ook in onze cocktails de heerlijke smaken van de producten die in het Noorden geteeld, geoogst en geproduceerd worden.