Sterke Drank

Sterke drank & aperitieven bij jouw Poiesz supermarkt

Voor sterke drank en aperitieven zoals cocktails bent u bij Poiesz Supermarkten aan het juiste en voordelige adres. In ons ruime assortiment vindt u altijd uw favoriete borrel. Ook als u op zoek bent naar een mooi cadeau voor familie, vrienden of andere relaties kunt u te kust en te keur in onze slijterij. De Borrelshop in uw Poiesz supermarkt heet u van harte welkom. Bestelt u liever online? Breng dan een bezoek aan onze webwinkel.

Alle soorten sterke drank in de Poiesz Borrelshop

In de meeste Poiesz Supermarkten (m.u.v. Hurdegaryp) kunt u in de Borrelshop terecht voor alle sterke merken en volop gezelligheid. Of u nu op zoek bent naar een fles whiskey, wodka, beerenburg, cognac of één van de vele likeuren. Daarnaast vindt u hier eenzelfde ruime keuze aan diverse soorten bitters, gin, jenever, rum, tequila en vieux. Kortom, er is geen sterk merk dat ontbreekt aan het assortiment van de slijterij van uw Poiesz supermarkt. Ditzelfde assortiment vindt u overzichtelijk gecategoriseerd in de Poiesz webwinkel onder ‘Sterke drank & Aperitieven’.

 

Informatie over onze sterke merken en cadeauservice

De medewerkers van uw Poiesz supermarkt kunnen u, indien u dit wenst, alles vertellen over de soorten sterke drank in onze Borrelshop. Zij zijn allemaal goed opgeleid en weten als geen ander wat de eigenschappen van de uiteenlopende sterke merken zijn. Bijvoorbeeld als u een fles whiskey cadeau wilt geven, of een fles berenburg, maar niet precies weet welk merk het beste past bij de voorkeursmaak van de ontvanger. Eenmaal het juiste merk gevonden, kunnen zij de fles feestelijk voor u inpakken. Zo bent u bij Poiesz Supermarkten altijd verzekerd van een prachtig cadeau om weg te geven. Verder verkopen we ook in onze Borrelshop geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar: NIX 18.

Puur Genieten Puur poiesz

Omdat we bij Poiesz Supermarkten als geen ander weten hoe lekker een borrel, cocktail of likeurtje kan zijn, hebben we diverse cocktail recepten voor u samengesteld. Met een sterke drank als basis, zijn hier diverse ingrediënten aan toegevoegd die voor een ware smaaksensatie zorgen. Denkt u hierbij aan fruitsoorten bijvoorbeeld, die we bij lokale leveranciers in het Noorden inkopen. Deze combinaties zorgen voor momenten van puur genieten. De medewerkers van de Borrelshop in uw Poiesz supermarkt vertellen u er graag over. Daarnaast vindt u de recepten voor de lekkerste cocktails ook op onze website.