Binnenlands gedistilleerd van Poiesz

Sterke drank binnenlands gedistilleerd bij Poiesz

Voor sterke drank binnenlands gedistilleerd bent u bij uw Poiesz supermarkt in het Noorden aan het juiste en voordelige adres. Of uw voorkeur nu uitgaat naar jenever, berenburg, vieux of een likeurtje van Nederlandse bodem: wij bieden u volop keuze. Alleen de beste merken komen door de strenge selectie van Poiesz en dat proeft u. Kom ook gezellig langs in onze slijterij 'Borrelshop' en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers!

Kwaliteitsmerken binnenlands gedistilleerd met puur voordeel

Denkt u aan jenever, dan denkt u waarschijnlijk aan kwaliteitsmerken zoals Hooghoudt, Olifant, Bokma, Vlek, Ketel 1 en Bols. U kunt dan ook voor een ruime keuze aan jeneversoorten van deze kwaliteitsmerken bij ons terecht. Daarnaast bieden wij u ook diverse andere jenevermerken die binnenlands gedistilleerd zijn en bekend staan om hun hoogstaande kwaliteit. Ditzelfde geldt voor onze berenburg-merken zoals Sonnema, Boomsma, Weduwe Joustra en Gerard Brons. Ook in ons vieux-assortiment ontdekt u uiteraard de bekende Nederlandse distilleerderijen. Bovendien koopt u ook uw favoriete sterke drank uit Nederland altijd met puur voordeel bij uw Poiesz supermarkt.

Een mooi cadeau dat altijd gewaardeerd wordt

U vindt uw sterke drank binnenlands gedistilleerd bij uw Poiesz supermarkt in de Borrelshop (m.u.v. Hurdegaryp). In onze Borrelshops is het altijd gezellig en hier wordt u van harte welkom geheten door de behulpzame en vriendelijke medewerkers van Poiesz. Zij helpen u graag bij het maken van uw keuze of geven uw indien gewenst deskundig advies. Bijvoorbeeld wanneer u een fles jenever, een nobeltje, tokkelroom of een fles advocaat cadeau wilt geven. Uiteraard voorzien zij het gekozen cadeau van een verpakking die perfect past bij de gelegenheid.

Recepten voor cocktails en andere drankjes

In de Borrelshop van Poiesz kunt u ook terecht voor receptinspiratie waarmee u de lekkerste cocktails maakt met sterke drank die binnenlands gedistilleerd is. Wat bijvoorbeeld te denken van ‘Fryske koffie’ met berenburg, hete koffie, slagroom, bruine basterd- en kristalsuiker als ingrediënten? Bent u een jeneverliefhebber? Dan is ons recept voor Hooghoudt dubbele graanjenever met een premium twist wellicht echt iets voor u. Naast jenever voegt u namelijk tonic, grapefruit en rozemarijn toe voor een frisse smaakbeleving. U kunt al onze cocktailrecepten ook op de website van Poiesz vinden. De benodigde ingrediënten kunt u vervolgens eenvoudig bestellen in onze webwinkel. Doet u dit vóór 23:00 uur, dan bezorgen wij uw bestelling morgen al op uw gewenste adres. NIX 18.