Buitenlands gedistilleerde dranken van Poiesz

Sterke drank buitenlands gedistilleerd bij Poiesz

De keuze sterke drank buitenlands gedistilleerd bij uw Poiesz supermarkt is zeer divers en bestaat uit de allerbeste kwaliteitsmerken. Denkt u hierbij aan bekende whiskeymerken als Johnnie Walker en Jack Daniel’s, maar ook aan Glen Talloch bijvoorbeeld, William Lawson en The Famous Grouse. Verder kunt u bij ons eveneens te kust en te keur aan cognac, gin, rum, tequila en wodka. U ontdekt het allemaal in onze Borrelshop.

Een passend cadeau voor elke gelegenheid

Heeft u een vriend, vriendin, familielid of andere relatie waarvan u weet dat hij of zij van een bepaalde dranksoort houdt die buitenlands gedistilleerd is? Dan is de keuze voor een fles cognac bijvoorbeeld, whiskey of wodka een passend cadeau dat past bij vrijwel elke gelegenheid. Als u twijfelt welk merk u moet kiezen, of soort, vraagt u dan gerust één van de medewerkers in uw Poiesz supermarkt. Zij zijn allen goed opgeleid en weten precies welke dranksoort past bij welke smaak. Als u dit wenst kunt u hen eveneens vragen de fles van uw keuze te voorzien van een geschikte cadeauverpakking.

Recepten voor smaakvolle drankjes met een twist

Als u van een drankje houdt met een smaakvolle twist, bijvoorbeeld frisdrank gemixt met sterke drank die buitenlands gedistilleerd is, neem dan een kijkje bij ons mixdrank assortiment. Maakt u uw mixdrankje liever zelf, of uw cocktail? U vindt hiervoor volop inspiratie bij onze recepten voor cocktails. Bijvoorbeeld het recept voor ‘Jim Beam & Coke’. Zoals de naam al doet vermoeden mixt u in deze cocktail bourbon met cola. Vervolgens doet u een limoenpartje in het glas en garneert deze met sinaasappelschil. Een heerlijke smaakbelevenis is het resultaat en datzelfde geldt voor onze andere cocktailrecepten.

Ruime keuze buitenlands gedistilleerd in onze Borrelshop

Met uitzondering van Hurdegaryp vindt u in alle Poiesz supermarkten een gezellige Borrelshop. Hier kunt u terecht voor al uw sterke drank & aperitieven, waaronder buitenlands gedistilleerd. Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook in onze Borrelshops vertrouwen op puur voordeel. U wordt vriendelijk welkom geheten door de medewerkers van uw Poiesz supermarkt en zij geven u, indien gewenst, deskundig advies. NIX 18