Bier in de reclame bij Poiesz Supermarkten

Komen er binnenkort vrienden over de vloer? Het kopen van bier in de reclame scheelt al snel een aantal euro’s op de aanschafprijs van een krat of andere bierverpakking. Met wekelijks vele nieuwe aanbieding vindt u regelmatig een heerlijk biertje voor een klein prijsje bij Poiesz. Ontdek ze in de winkel of bekijk onze aanbiedingen online.

Voordelig bier in de reclame kopen van de bekendste A-merken

Of u nu op zoek bent naar een compleet krat, een kleinere verpakking of bijvoorbeeld sixpacks: in de slijterij van Poiesz vindt u altijd precies waar u naar op zoek bent. Naast het vinden van de juiste verpakking geldt dit ook voor de verschillende biersoorten. De bekendste A-merken zijn bij ons ruim vertegenwoordigd en er is iedere week een topmerk bier in de reclame. Hierbij kunt u denken aan de heerlijke pils van Alfa, Amstel, Bavaria, Brand, Grolsch, Heineken, Hertog Jan, of Jupiler. Uw lievelingsbier vindt u in de aanbieding bij Poiesz!

Speciale bierreclame in onze Borrelshop

Houdt u van alcoholvrij bier? Ook voor een alcoholvrije pilsener, alcoholvrije Radler of Stender kunt u bij ons te kust en te keur. Datzelfde geldt ook voor dat speciale bier voor een bijzonder moment. Bezoek voor deze speciaalbieren eens de Borrelshop in de Poiesz bij u in de buurt (met uitzondering van Hurdegaryp), waar u natuurlijk ook alle onze sterke drank en aperitieven vindt. Ook wanneer u niet precies weet wat u zoekt kunt u bij ons terecht: onze medewerkers geven graag advies!

Geen gesjouw met kratten, ontdek het gemak van onze bezorgservice

Als u een feest geeft of uw favoriete bier groot in wilt kopen omdat deze in de aanbieding is, dan biedt de bezorgservice van Poiesz Supermarkten de ideale uitkomst. Plaats uw bestelling voor 23.00 uur online en wij bezorgen deze de volgende dag al op het door u aangegeven adres. Hierdoor hoeft u zelf nooit meer met zware bierkratten te sjouwen. Bekijk onze bieren in de reclame!