Bier in de reclame bij Poiesz Supermarkten

Komen er binnenkort vrienden over de vloer? Het kopen van bier in de reclame scheelt al snel een aantal euro’s op de aanschafprijs van een krat of andere bierverpakking. Met wekelijks 90 nieuwe actieartikelen vindt u regelmatig een bieraanbieding bij Poiesz Supermarkten. Ontdek het in de winkel of bekijk de aanbiedingen online.

 

Voordelig bier in de reclame kopen van de bekendste A-merken

Of u nu op zoek bent naar een compleet kratten of een kleinere verpakking als bijvoorbeeld sixpacks: in de slijterij van Poiesz vindt u altijd precies waar u naar op zoek bent. Naast het vinden van de juiste verpakking geldt dit ook voor de verschillende biersoorten. De bekendste A-merken zijn bij ons ruim vertegenwoordigd en er is iedere week wel eentje in de reclame. Hierbij kunt u denken aan de heerlijke pils van Alfa, Amstel, Bavaria, Brand, Grolsch, Heineken, Hertog Jan, Jupiler en Noorderkracht. Vindt uw lievelingsbier bij Poiesz in de aanbieding!

‘Speciale’  bierreclame in onze Borrelshop

Houdt u van alcoholvrij bier? Ook voor een alcoholvrije pilsener, alcoholarme Radler of Stender kunt u bij ons te kust en te keur. Datzelfde geldt ook voor dat speciale bier voor een bijzonder moment. Ga voor deze speciaal bieren naar de Borrelshop in de Poiesz bij u in de buurt (met uitzondering van Burgum O. van Veenweg en Hurdegaryp), waar u natuurlijk ook alle soorten sterke drank & aperitieven vindt. Ook wanneer u niet precies weet wat u zoekt kunt u bij ons terecht: onze medewerkers geven graag advies!

Geen gesjouw met kratten: onze bezorgservice

Als u een feest geeft – of uw favoriete bier groot in wilt kopen omdat deze in de aanbieding is – dan biedt de bezorgservice van Poiesz Supermarkten de ideale uitkomst. Plaats uw bestelling voor 23.00 uur online en wij leveren deze morgen al op het door u aangegeven adres af. Hierdoor hoeft u niet zelf met de zware bierkratten te sjouwen. Bekijk onze bieren in de reclame!