Poiesz Supermarkt Joure, Koningin Julianalaan 16

Over deze winkel

Op zoek naar de beste supermarkt in Joure? Het vinden van al uw wekelijkse boodschappen is in Joure niet lastig; evenals het vinden van een lekkere kop Douwe Egberts koffie! Iets buiten het centrum van Joure, en praktisch aan één van de Jouster hoofdwegen vindt u aan de Koningin Julianalaan 16 de supermarkt met alle producten en diensten die u wekelijks nodig bent. U parkeert uw auto, evenals in de rest van Joure, geheel gratis op het ruime parkeerterrein waarna u eenvoudig uw boodschappen verzamelt uit het ruime assortiment van onze Poiesz supermarkt Joure! Voor een indruk van dit assortiment neemt u een kijkje in onze webshop.

 

Vacatures voor deze winkel

Wil jij werken in één van onze supermarkten? Wij zijn voor deze supermarkt en al onze andere winkels regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen. Je kunt onder meer aan de slag als vakkenvuller, kassamedewerk(st)er, stagiair(e) of als hulpkracht op één van de versafdelingen. Ook hebben we regelmatig plekken voor mensen die een leer-/werkplek (BBL) zoeken in een supermarkt. Wil jij werken bij Poiesz Supermarkten? Bekijk dan nu al onze vacatures. 

 

Bekijk alle vacatures

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00 Dinsdag 08:00 - 20:00 Woensdag 08:00 - 20:00 Donderdag 08:00 - 21:00 Vrijdag 08:00 - 21:00 Zaterdag 08:00 - 18:00 Zondag 09:00 - 18:00

Adres en contactgegevens

Koningin Julianalaan 16 8501 HR JOURE 0513-417500
Alexander van der Veen
Alexander van der VeenBedrijfsleider

Diensten en services

Fotoservice

Bestel online uw fotoboek, fotokalender of ander fotoproduct of laat uw foto's afdrukken.

Bloemen

Fleurigheid vindt u op onze bloemenafdeling. Voor uzelf of om iemand cadeau te geven.

Borrelshop

In deze Poiesz supermarkt is een slijterij, waar alle sterke merken zijn. Ook voor cadeauverpakkingen wijn, bier of gedistilleerd.

 

Loterijen

Bij het Servicepoint van deze Poiesz vindt u loten van Lotto, Toto en Staatsloten.

Kopieerservice

Kopiëren in zwart-wit of kleur.

Recyclen

Lever hier uw oude frituurvet, lege flessen en batterijen in.

Gratis parkeren

Bij deze Poiesz supermarkt kunt u gratis parkeren.

Stomerij

Laat uw kleding of beddengoed specialistisch reinigen met onze stomerijservice.

Pick-up point

Haal uw online bestelde boodschappen op bij het Servicepoint in deze Poiesz supermarkt. Boodschappen kunt u hier online bestellen.

De winkels van Poiesz Supermarkten bij jou in de buurt

De winkels van Poiesz bevinden zich op veel plaatsen in het noorden, en er komen steeds meer bij. In verschillende plaatsen zijn ook meerdere filialen te vinden. Af en toe zijn er verschillen tussen filialen in openingstijden of services en diensten. Op zoek naar informatie over een winkel in de buurt? Bekijk het kaartje hierboven, of klik in onderstaand overzicht op een plaatsnaam!