Paasbrunch met Poiesz

Vier Pasen met een paasbrunch met de producten van Poiesz. Geniet samen met vrienden en familie van de lekkerste ontbijt- en lunchgerechten. Leef je helemaal uit tijdens de paasbrunch op tweede paasdag en probeer verschillende gerechten uit. Zorg voor een mooie tafelopstelling en maak er een écht feest van.

Populaire gerechten voor de paasbrunch

Bij Poiesz vind je talloze heerlijke gerechten voor de brunch tijdens Pasen. Weet je niet waar je moet beginnen of wil je inspiratie opdoen? We hebben een aantal populaire paasbrunch gerechten voor je op een rijtje gezet: 

Recepten met eieren tijdens de paasbrunch

Ook eieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de paasbrunch. Gekookt, gebakken of gepocheerd, je kunt helemaal zelf bepalen hoe je ze bereidt. Liever iets extra’s erbij voor een luxe paasbrunch? Combineer de eieren met spek of gerookte zalm en geniet van jouw heerlijke zelfgemaakte gerechtje! 

 

 

Tips voor het organiseren van een paasbrunch 2024

Het organiseren van een paasbrunch is ontzettend leuk, maar kan ook veel werk met zich meebrengen. Met deze tips zorg jij ervoor dat jouw paasbrunch vlekkeloos verloopt. 

 

  1. Stel van tevoren een menu samen 
  2. Begin op tijd met voorbereiden 
  3. Zorg voor voldoende variatie in de gerechten 

 

Wanneer je van tevoren een menu samen hebt gesteld, kun je op tijd de boodschappen voor de brunch in huis halen. Zo zorg je ervoor dat je op tijd en goed bent voorbereid op de paasbrunch. Zorg er daarnaast voor dat je diverse gerechten op tafel kunt zetten. Varieer bijvoorbeeld tussen vlees-, vega-, en visgerechten. Zorg bij het samenstellen van het menu niet alleen dat er voldoende variatie is, maar houd ook rekening met eventuele dieetwensen of allergieën van gasten. Zo kom je tijdens de paasbrunch nooit voor verrassingen te staan.  

 

Ben je op zoek voor een paasbrunch voor school of voor een paasbrunch bij je thuis? We hebben genoeg inspiratie om jouw Pasen om te toveren tot een feestje.

 

 

Paasbrunch bestellen bij Poiesz

Vermijd je tijdens Pasen liever de drukte in de winkel? Bestel een paasbrunch en laat de boodschappen voor de paasbrunch snel en makkelijk bezorgen. De boodschappen worden helemaal tot in de keuken bezorgd. Zo kun jij zorgeloos genieten van een heerlijke paasbrunch. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem dan een kijkje bij onze paasbrunch recepten.