Paasbrunch recepten

Met Pasen in het vooruitzicht is het tijd om plannen te maken voor een heerlijke paasbrunch en bijbehorende recepten. Geniet van het lenteweer tijdens een gezellige en smakelijke lunch, met vrienden en familie. Of je nu op zoek bent naar klassieke paasgerechten, of juist iets nieuws en creatiefs wilt uitproberen, er is voor ieder wat wils als het gaat om paasbrunch recepten. Maak jouw favoriete paasbrunch recepten met de verse producten van Poiesz.

Paasbrunch ideeën: wat mag niet ontbreken bij een paasbrunch?

Zoek je nog lekkere inspiratie en ideeën voor het paasontbijt of de paasbrunch? Ieder jaar is het misschien weer een hele uitdaging om te bedenken wat op tafel komt. Een paasontbijt of paasbrunch is pas helemaal compleet met de volgende producten:

  • Verse sap of een lekkere smoothie, denk aan een power smoothie met banaan en abrikoos.
  • Een traditionele paasbrunch? Dan mag een eitje niet ontbreken!
  • Vers fruit, zoals aardbeien, bosbessen en/of druiven
  • Afbakbroodjes, of een lekkere paasstol
  • Bubbels, zoals een lekkere cava
  • Zoet en hartig beleg

 

Wil je er ook warme paasgerechten bij serveren, dan kun je bijvoorbeeld denken aan een vegetarische quiche of een kom soep.

Makkelijke paasbrunch recepten

Ga jij voor een paasontbijt, paasbrunch of paasdiner? Hoe je Pasen ook wilt vieren, wij hebben de leukste en lekkerste recepten voor je samengesteld. Slaap je in het paasweekend even lekker uit? Niets is fijner dan een brunch tijdens de paasdagen. Of je nu een hartig type of een zoetekauw bent, wij hebben de makkelijkste paasbrunch recepten voor je op een rijtje gezet.

 

Hartige paasbrunch recepten

Zoete paasbrunch recepten

Haal de ingrediënten van je paasbrunch recept bij Poiesz

Haal alle ingrediënten van je paasbrunch recepten in één van onze winkels. Liever online bestellen? Poiesz heeft een bezorgdienst die de boodschappen in jouw woonplaats bezorgt. Het online bestellen en bezorgen van de paasbrunch boodschappen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bestel je een zakelijke paasbrunch? Poiesz kan de boodschappen dan ook op je werk bezorgen. Informeer wat de zakelijke voordelen voor jou zijn.