Paasontbijt bestellen of laten bezorgen

Het is ieder jaar weer een feest van samenzijn waarbij je met geliefden samen lekker gaat eten en drinken. Met de paasdagen kun je de dag niet beter beginnen dan met een heerlijk en goed verzorgd paasontbijt. Of je nu Pasen viert samen met familie, vrienden of alleen met je eigen gezin. Een goed paasontbijt is natuurlijk dé perfecte start van het paasweekend.

 

Ga je thuis een paasontbijt verzorgen? En ben je op zoek naar inspiratie voor het ideale paasontbijt? Bij Poiesz kunnen we je op weg helpen met fraaie ideeën en lekkere recepten. Natuurlijk mogen de verse broodjes met ham, kaas en een vers gekookt eitje niet ontbreken. Maar wil je echt een premium paasontbijt serveren? Dan geven we je graag nog wat meer inspiratie.

Poiesz zorgt voor inspiratie voor jouw paasontbijt

Het is niet voor iedereen eenvoudig om elk jaar weer te bedenken waar het paasontbijt uit moet bestaan. Zeker als je niet op zoek bent naar een traditioneel paasontbijt, maar je echt iets speciaals wilt serveren.

 

We weten als geen ander hoe fijn het is om te kunnen genieten van een heerlijk paasontbijt. Wat denk je van een scrambled egg, omelet, gerookte zalm, of een quiche met asperges, ham en geitenkaas? Ben je een echte zoetekauw? Maak dan je eigen muffins met lekkere zoete versieringen. Bak je eigen pannenkoeken of wentelteefjes. Heb je ook al eens gedacht aan een paascake of overheerlijke paasstol?

 

Wil je nog meer inspiratie voor een goed paasontbijt? Bekijk onze paasrecepten op de website en laat je inspireren. Ben je op zoek naar inspiratie voor een paasrecept voor het diner? Ook wij hebben hier een aantal recepten voor je!

 

Originele ideeën voor het paasontbijt

De aankleding van je paasontbijt is natuurlijk ook cruciaal voor de sfeer. Naast de lekkernijen op tafel geeft de aankleding een extra dimensie aan je paasontbijt. Heb je kleine kinderen? Dan kun je voor- of tijdens het ontbijt de eieren versieren. Of decoreer je tafel en stoelen met leuke versiersels.

 

Heb je er al eens over nagedacht om de broodjes te serveren in versierde mandjes? Met een mooi tafelkleed in paasthema maak je het ontbijt helemaal af.

 

Paasontbijt online bestellen of thuis laten bezorgen

We hebben je in dit artikel natuurlijk al een aantal suggesties gegeven. Wist je al dat je alle ingrediënten van de recepten op onze website kunt bestellen via de webwinkel? In een paar klikken heb je jouw producten besteld en afgerekend. Kies wanneer je jouw boodschappen wilt laten thuisbezorgen zodat je de ingrediënten alvast op tijd in huis hebt.