Paasbrunch op school

Een paasbrunch op school organiseren: hoe pak je het aan en waar hou je rekening mee? Een brunch is natuurlijk een combinatie van een ontbijt en lunch. Meestal vindt een brunch plaats tegen het einde van de ochtend. Bij een paasbrunch worden gerechten als ingrediënten gebruikt die je zowel bij een traditioneel ontbijt als lunch nuttigt. 

 

Ga je een paasbrunch op een basisschool of middelbare school organiseren? Dan doe je dat waarschijnlijk niet op één van de paasdagen. Maar dat hoeft niks te betekenen wat betreft de invulling van de brunch. In dit artikel kom je er achter welke heerlijke gerechten de paasbrunch op school tot een topfeestje maken. 

Deze gerechten mogen niet ontbreken

Bij een paasbrunch staat er niet echt vast welke gerechten je moet serveren. Die vrijheid heb je helemaal zelf. Maar je wilt er wel voor zorgen dat er voor iedereen iets lekker op tafel staat. Omdat je op school te maken hebt met grote groepen kinderen, wil je wel variatie aanbrengen in de gerechten. Hou daarom ook rekening met allergiën, culturen en eetgewoontes. Daardoor kun je voor elk kind een heerlijke paasbrunch op tafel zetten en kan iedereen genieten van het lekkers en de gezelligheid. 

 

Speel je het op save? Kies dan voor een ruime variatie aan verschillende broodjes. Denk aan croissants, harde- en zachte bolletjes en boterhammen.