Alles voor koffietijd Direct bestellen

Koffiemoment boodschappen bestellen voor jouw zorginstelling

Voor de koffie en tussendoor momenten in uw zorginstelling kunt u eenvoudig al uw boodschappen online bestellen bij Poiesz. U ervaart puur gemak en laat uw bestelling bezorgen op de plek in uw zorginstelling waar u dit wenst. Daarbij vertrouwt u altijd op een gegarandeerd bezorgmoment voor absolute zekerheid.

 

 

  • Compleet assortiment: ook de favoriete koffie van uw cliënt

 

  • Reserveer uw vaste bezorgmoment

 

  • Gegarandeerd verse producten

 

Koffie en tussendoor momenten van jouw zorginstelling
Bestel al jouw boodschappen eenvoudig online Bekijk het volledige aanbod Bestel nu

Koffie en tussendoor momenten van uw zorginstelling

Boodschappen doen voor een zorginstelling kan veel tijd in beslag nemen. Dat begrijpen we bij Poiesz als geen ander en juist daarom bieden wij alle zorginstellingen in het Noorden onze online boodschappenservice. U kunt zo op uw gemak snel en eenvoudig de boodschappen bestellen en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Een prettige gedachte nietwaar? Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een zakelijk ‘Mijn Poiesz’ account aanmaken.

Overal in het Noorden een gegarandeerd bezorgmoment

Als u eenmaal het zakelijke ‘Mijn Poiesz’ account voor uw zorginstelling in Noord-Nederland heeft aangemaakt, kunt u tijdens het bestellen zelf een voorkeurstijd en datum aangeven voor de bezorging. Voor u als zakelijke klant reserveren wij graag een vast bezorgmoment. Dit betekent dat uw boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok worden bezorgd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

U selecteert bij uw bestelling de Poiesz supermarkt die bij uw zorginstelling in de buurt zit en ons team van enthousiaste medewerkers regelt het allemaal voor u.

Alle boodschappen en een hoogstaande maaltijdservice

Uiteraard geldt het gegarandeerd bezorgmoment van Poiesz voor alle boodschappen die u online bij ons bestelt. Ook voor de boodschappen voor het avondeten die u online bestelt, of voor ontbijt & lunch. Daarnaast biedt Poiesz in samenwerking met Van Smaak een hoogstaande maaltijdservice. Alle warme maaltijden, diepvriesmaaltijden en maaltijden die koelvers zijn kunt u bij ons online bestellen en laten bezorgen. Omdat we gepassioneerd zijn over de Smaak van het Noorden treft u in al deze maaltijden volop ingrediënten aan die in de regio zijn geproduceerd, geoogst of geteeld. Zijn er dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.