Luxe kerstdiner met de producten van Poiesz

Een luxe kerstdiner bestellen, voor wie echt gaat uitpakken in 2023. Samen met je dierbaren, vrienden en familie genieten van al het lekkers wat de feestdagen te bieden hebben. Onder het genot van een heerlijk luxe kerstdiner. Kerst is dé tijd van het jaar om je eens lekker uit te sloven in de keuken. En als jij het dit jaar luxe aan wilt pakken? Dan hebben wij een aantal tips voor je! 

Tips voor een luxe kerstdiner

Maak er een luxe kerstdiner van door uit te pakken met mooi servies, bestek en glazen. Maak stapeltjes van borden. Dit zorgt meteen voor een luxe uitstraling. Gebruik je allermooiste bestek en zet bij elk bord één of twee wijnglazen neer en een waterglas. Ook al wordt hier niet uit gedronken, het zorgt meteen voor kerstsfeer.   

 

Tip 1:  

Leg een mooi kleed op de kersttafel, knip een aantal takken uit de achterkant van je kerstboom of decoreer met dennenappels die je raapt in het bos.   

 

Tip 2:  

Spreek een dresscode af, denk aan: luxe kerst. Of spreek af dat iedereen iets roods aan trekt. Zo creëer je nog meer luxe rond het kerstdiner.   

 

Tip 3:   

Wil je liever een luxe kerstdiner bestellen in 2023? Bij Poiesz bestel je gemakkelijk de boodschappen voor het kerstdiner bij de online webshop.   

Drie luxe kerstdiner recepten

Bij een luxe kerstdiner horen natuurlijk ook luxe gerechten. Er staat een ruim aanbod aan recepten op onze website. Wij hebben drie luxe kerstdiner recepten voor je uitgelicht voor het een onvergetelijk kerstdiner.  

 

  1. Gevuld varkenshaasje met pistache en rauwe ham  
  2. Zalmduo Wellington met saffraansaus  
  3. Gevulde pompoen uit de oven  

 

Luxe kerstdiner: luxe en simpel

Luxe én simpel, ja het kan echt! Je kunt namelijk het luxe kerstdiner bestellen om de drukte in de winkel te vermijden. Houd jij niet van koken of heb je er simpelweg geen tijd voor? Poiesz biedt daarom eenvoudige kerstdiner recepten aan. 

 

  • Pappardelle met paddenstoelen, mascarpone en truffelolie  
  • Gevulde kerstkip met cranberry's en walnoten  
  • Zalmtompouce met avocado en kappertjescrème  

Luxe kerstdiner bestellen bij Poiesz supermarkten

Nu kun jij met een gerust hart aan de slag met de voorbereiding van het luxe kerstdiner. Kijk op de website voor meer ideeën voor het kerstontbijt, lunch of brunch. Geniet van de feestdagen onder het genot van heerlijke maaltijden. Het luxe kerstdiner bestellen in 2023? Dit kan bij ons gemakkelijk en snel via onze online webshop en laat de ingrediënten bij je thuisbezorgen!