Maak van je kerstlunch een feestje

Kerst is hét moment voor een culinair feestje. Niet alleen tijdens het kerstdiner kun je uitpakken. De kerstlunch leent zich er ook perfect voor. Een rijk gedekte tafel met vers gebakken broodjes, een heerlijk zoete kerststol met echte roomboter, een home made soepje, gerookte zalm en luxe broodbeleg maken de kerstlunch compleet.  

Je kerstlunch begint bij Poiesz

Poiesz heeft dit jaar weer een uitgebreid kerstassortiment. In ons assortiment vind je de lekkerste ingrediënten waarmee je een heerlijke kerstlunch en kerstbrunch kunt maken. Heb je nog geen idee wat je zou willen maken? Op onze receptenpagina vind je onze speciale kerstrecepten waarmee je gegarandeerd een lekkere lunch op tafel tovert.  

 

Wil je tijdens de kerst een lekkere lunch serveren maar heb je nog geen idee welke kerstlunch hapjes je wilt maken? We inspireren jou graag met ons assortiment. Met onze kerstrecepten tover jij heerlijke gerechten op tafel die iedereen lekker vindt. 

Kerstlunch maken met kinderen

Voor kinderen is kerst een van de meest magische momenten van het jaar. Een mooie kerstboom in de woonkamer, fonkelende lampjes, en de cadeautjes van de Kerstman. Maak het kerstgevoel compleet door samen met je kinderen een lekkere kerstlunch recepten te maken. Hier zijn een aantal leuke kerstlunch ideeën.

 

Maak bijvoorbeeld Lebkuchen in de vorm van een kerstboom, steek een kerstster, fruit of pannenkoek uit in feestelijke figuren. Of maak samen een geitenkaas-spinazie sandwich. Heb je na de lunch nog broodjes over? Maak dan samen met je kinderen de kerstbroodpudding. De broodpudding bak je goudbruin in de oven en serveer je met mascarpone en wat vers fruit. Lekker om te serveren tijdens het bezoek aan oma bijvoorbeeld. Vul de feesttafel met heerlijke kersthapjes zoals, smakelijke french toast rolletjes, geniet van heerlijke cruffins met hazelnootpasta of serveer kleine sandwiches in de vorm van een kerstboom.

Kerstlunch bezorgen: Bestel je ingrediënten eenvoudig online

Sinterklaas, kerstborrels van je werk, je kinderen die opeens eindeloos veel energie lijken te hebben, cadeautjes kopen en ondertussen ook nog bedenken wat je gaat maken voor de Kerst. De decembermaanden kunnen stressvol zijn. Kerstboodschappen doen is iets waar veel mensen tegenop zien. Voorkom de stress en bestel je kerstboodschappen vanuit je luie stoel. Handig om te weten: tijdens kerst zijn er extra bezorgmomenten ingepland. Als je tijdig je boodschappen besteld, heb je gegarandeerd de boodschappen in huis, op het door jouw gewenste moment.

Kerstlunch bestellen bij Poiesz

Ben je tijdens de kerstperiode veel onderweg en weinig thuis? En wil je stressvrij je kerstboodschappen doen? Bestel de ingrediënten voor je kerstlunch bij de online webshop van Poiesz en laat de boodschappen thuisbezorgen. Bepaal zelf in welk tijdsblok je boodschappen worden bezorgd. Heb je een zakelijke bestelling? Ook die kan geleverd worden op je werk of voor een kerstontbijt op school.