De lekkerste kerstlunch recepten bij Poiesz

Heb je familie of vrienden uitgenodigd voor een heerlijke kerstlunch bij je thuis? Ben je opzoek naar recepten voor heerlijke gerechten? Bij Poiesz hebben we een groot assortiment aan producten om jouw lunch om te toveren tot een echte kerstlunch. Daarnaast hebben wij genoeg recepten waarmee jij gemakkelijk aan de slag kan gaan. Geniet samen van een smakelijke kerstlunch.   

Een heerlijke kerstlunch voorbereiden

Een kerstlunch is waarschijnlijk uitgebreider dan een normale lunch. Dit kost dus extra voorbereiding.

Houd bijvoorbeeld rekening met het volgende wanneer je een kerstlunch gaat organiseren:  

 

  • Begin op tijd met het uitzoeken van de kerstlunch recepten, zodat jij je gasten kan verrassen met creatieve gerechten  
  • Varieer tussen gerechten met vlees, vis maar zorg ook voor vegetarische hapjes    
  • Maak daarnaast ook een variatie van zoete en hartige hapjes, voor de afwisseling    
  • Houd rekening met de dieetwensen van je gasten   
  • Sfeerbeleving met kerst begint met een mooi aangeklede tafel. Zorg ervoor dat deze in de kerstsfeer is    

 

Tip: Voorkom verspilling en geniet de dagen erna nogmaals van jouw heerlijke hapjes.   

Eenvoudige kerstlunch recepten

Door de drukte van de feestdagen, of een uitgebreid kerstdiner de dag van tevoren, heb je waarschijnlijk weinig tijd om een uitgebreide lunch klaar te maken. Is koken en bakken ook niet je grootste hobby? Wij hebben een aantal kerstlunch ideeën voor je klaar staan voor recepten die eenvoudig te bereiden zijn.   

 

Ben je een visliefhebber, of is iemand binnen het gezelschap dol op vis? Ga dan voor pasteitjes met zalm en garnalen. Liever vlees dan vis? Dan kun je kiezen voor kalkoen ragout met cranberry’s. Een witlofsalade met blauwe kaas zou een mooie aanvulling zijn op deze gerechten en voor de vegetariërs een vullende salade. Op de receptenpagina van Poiesz vind je nog veel meer kerstlunch gerechten.   

Drie keer gezonde kerstlunch recepten

Misschien is je kerstontbijt of het kerstdiner wel wat ongezonder geweest dan je bent gewend. In de lunch kun je ook voor gezonde kerstrecepten kiezen. Wij hebben drie kerstlunch recepten voor je geselecteerd, die ongetwijfeld goed in de smaak zullen vallen bij je gasten.   

 

  • Smashed avocado met gepocheerd ei, kip en tomaatjes  
  • Cranberrycroissants met witte chocolade 
  • Lauwwarme linzensalade met mosterddressing

Kerstlunch recepten online bestellen en thuis laten bezorgen

Bestel eenvoudig en snel jouw online boodschappen voor de kerstlunch recepten. Deze worden in het door jou gekozen tijdvak bij je thuisbezorgd. Begin op deze manier binnen de kortste keren met het voorbereiden van de kerstlunch. 

 

Geniet van de heerlijke kerstlunch zonder de stress van het doen van boodschappen. Bestel nu en laat je kerstboodschappen thuisbezorgen door Poiesz. Wij leveren ook op je werk of voor een kerstonlunch op school.