Paasontbijt recepten

Als het gaat om Pasen, is er geen betere manier om de dag te beginnen dan met een heerlijk paasontbijt. Ontwaak met de geur van vers gezette koffie, geniet van een glas vers geperste jus d' orange, kakelverse eitjes en knisperende croissants. Als je de tafel mooi aankleedt met je mooiste tafelkleed, een vaas gevuld met paastakken en je mooiste servies en ontbijt, ben je helemaal klaar om de paasdagen goed te beginnen.

Paasontbijt 2024

Net zoals alle voorgaande jaren hebben we speciaal voor het paasontbijt 2024 de lekkerste ingrediënten toegevoegd aan ons assortiment zodat je alles in huis kunt halen voor overheerlijk ontbijt. Onze 'culinaire experts' hebben smakelijke paasrecepten samengesteld zodat jij thuis kunt genieten van een lekker paasontbijtje. 

 

 

Paasontbijt bestellen

Wil je dit jaar de paasdrukte vermijden in de supermarkt of wil je je paasontbijt laten bezorgen? Bestel vanuit je luie stoel je paasontbijt. Bij Poiesz hebben we alle ingrediënten waarmee jij het lekkerste ontbijt kunt maken, zoals afbakbroodjes, vers fruit waarmee je een smoothie kunt maken en natuurlijk hebben we ook paaseitjes in ons assortiment. Vanaf €40,- bezorgen we de paasboodschappen bij je thuis of verzamelen we ze bij jouw favoriete Poiesz filiaal.

 

 

PAASONTBIJT SCHOOL

Heeft je kind paasontbijt op school? Of ben je zelf werkzaam op een school en zoek je ideeën voor het paasontbijt op school?  De volgende gerechten mogen niet ontbreken tijdens jullie paasontbijt:

Paasontbijt kind

Pasen met kinderen is letterlijk een culinair feestje. Je begint met het zoeken van eieren. Dat is niet alleen leuk voor kinderen ook voor volwassenen. Niets is leuker dan die blije kinderen fanatiek te zien zoeken naar eieren. Zodra alle eitjes gevonden zijn is het tijd om te genieten van het paasontbijt. Voor kinderen zijn de volgende recepten een succes:

Paasontbijt ideeën

We hopen dat je we hebben kunnen inspireren met ons paasontbijt recepten. Wist je dat we naast ontbijt recepten ook recepten hebben speciaal voor de paasbrunch, paaslunch en het paasdiner?

 

 

Paasboodschappen doe je bij Poiesz

Haal alle ingrediënten voor je paasontbijt bij je favoriete Poiesz winkel. Laat je in onze winkel verrassen door ons Noordertrots assortiment. Lokale producten uit het Noorden met passie gemaakt volgens een oude traditie of een recept dat van ouder op kind is overgedragen. De liefde die in deze producten zit, proef je. Je ontbijt wordt hiermee nog lekkerder.

 

Geef je op je werk een paasontbijt? Bij Poiesz kan je de boodschappen ook op je werk laten bezorgen. We informeren je graag wat de zakelijke voordelen zijn.