Kerstdiner hapjes

Kerst is dé tijd van het jaar om te genieten van een heerlijk uitgebreid diner. Lekkere kerstdiner hapjes kunnen daarom ook niet op de tafel ontbreken. Bij Poiesz vind je alles voor een feestelijk kerstdiner.  

 

Een kerstdiner maken waarbij iedereen alles lust is soms lastig. Kleine hapjes zijn daarom ideaal. Je kunt gemakkelijk meerdere kleine gerechtjes op tafel zetten die bij iedereen in de smaak vallen, zo kan iedereen genieten van een heerlijk diner. 

Drie kersthapjes recepten voor bij jouw kerstdiner

Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen iets lekkers is, kun je veel verschillende soorten kleine hapjes serveren tijdens het kerstdiner. Wil je nou niet te veel tijd besteden aan het klaarmaken van de gerechten? Dan hebben we verschillende hapjes die binnen 20 minuten op tafel staan:  

 

1. Zalmpakketjes  

2. Geroosterde honing-bacon-spruitjes  

3. Varkenshaas met basilicum in parmaham 

Kerstdiner op school

Ben je op zoek naar makkelijke kersthapjes voor het kerstdiner op school? Kies dan bijvoorbeeld voor kleine stukjes focacciabrood caprese, pommes duchesses van zoete aardappel of lekkere aardappelkrokantjes. Deze vrij simpele hapjes zijn erg geschikt voor kinderen. Doordat het meerdere kleine hapjes zijn heb je de keuze om zelf iets lekkers uit te kiezen. En om het kerstdiner goed af te sluiten mogen we het toetje natuurlijk niet vergeten. Chocoladecrêpes met banaan zijn hiervoor perfect. Je kunt de crêpes, in plaats van met banaan, ook met iets anders lekkers bedekken. De keuze is aan jou!  

 

Vegetarische hapjes voor bij het kerstdiner

Uiteraard moet er voor ieder wat lekkers zijn tijdens het kerstdiner. Daarom hebben we ook diverse vegetarische recepten. Denk bijvoorbeeld aan auberginerolletjes. Dit kleine gerecht is vrij eenvoudig te bereiden en staat binnen 20 minuten op tafel. Ook de groentenkoekjes en de mini-paddenstoelenquiches met truffelolie zijn perfecte hapjes voor bij het kerstdiner.

Je kerstboodschappen eenvoudig halen bij één van onze winkels

Poiesz heeft een groot assortiment aan producten. Tijdens de feestdagen hebben wij ook ander soort luxere producten voor een eventueel luxe kerstdiner. Haal je kerstboodschappen voor de hapjes van je kerstdiner eenvoudig bij één van onze winkels.  

 

Liever online boodschappen doen? Bestel via de online webshop eenvoudig en vul het winkelmandje met heerlijke kerstboodschappen. Laat de boodschappen thuisbezorgen of haal ze af bij een van onze winkels. Veel shopplezier!