Online boodschappen bestellen Direct bestellen

Boodschappen bestellen

Het online bestellen van boodschappen voelt misschien nog een beetje onnatuurlijk: vooral in het Noorden van Nederland hoort boodschappen toch een beetje bij de wekelijkse activiteiten. Echter, wist je dat boodschappen bestellen bij Poiesz heel erg makkelijk is? Wanneer je gebruik maakt van onze dienst, komen we de boodschappen geheel kosteloos bij je thuis brengen!

Producten in onze webshop

Eenvoudig boodschappen bestellen in de webwinkel

Het bestellen van je boodschappen in onze webwinkel is erg eenvoudig. Je kunt eenvoudig door de verschillende productcategorieën bladeren, en er de voor jou geschikte producten uitzoeken. Door middel van het klikken op het plusje bij de producten voeg je ze eenvoudig toe aan het winkelmandje. Wanneer je ook nog de postcode van de Poiesz supermarkt bij jou in de buurt invoegt zorgen wij ervoor dat je boodschappen de volgend dag klaarstaan! Ook kun je er voor kiezen de producten geheel kosteloos bij jou thuis te laten bezorgen. Dát is pas eenvoudig boodschappen bestellen!

Boodschappen van recepten bestellen

Heb je genoeg inspiratie opgedaan of een lekker gerecht gezien in ons Boodschappen Magazine, of op onze receptenpagina? Zoek de ingrediënten op in onze webwinkel en bestel ze eenvoudig. Wanneer het totaalbedrag boven de € 40,- uit komt komen wij de producten geheel gratis bij je thuisbrengen, of we zetten ze klaar in de Poiesz supermarkt naar keuze. Je kunt ze dan eenvoudig ophalen zodat je zo weinig mogelijk tijd kwijt bent, en méér tijd overhoudt voor leuke dingen!

Gebak bestellen                                    

Naast ‘gewone’ boodschappen bestellen is het ook mogelijk om je gebak bij Poiesz te bestellen! Wanneer je het gebak voor het feestje vóór 17:00 besteld, kun je het de volgende morgen vanaf 10:00 ophalen. Wanneer je tegelijk jouw reguliere boodschappen besteld, heb je gelijk alle boodschappen voor bijvoorbeeld een verjaardag in huis!

 

Ga snel naar de webwinkel en bestel je producten! >>