Boodschappen bestellen

Het online bestellen van boodschappen voelt misschien nog een beetje onnatuurlijk: vooral in het Noorden van Nederland hoort boodschappen toch een beetje bij de wekelijkse activiteiten. Echter, wist u dat boodschappen bestellen bij Poiesz supermarkten heel erg makkelijk is? Wanneer u gebruik maakt van onze dienst, komen we de boodschappen geheel kosteloos bij u thuis brengen!

Eenvoudig boodschappen bestellen in de webwinkel

Het bestellen van uw producten in onze webwinkel is erg eenvoudig. U kunt eenvoudig door de verschillende productcategorieën bladeren, en er de voor u geschikte producten uitzoeken. Doormiddel van het klikken op het plusje bij de producten voegt u ze eenvoudig toe aan uw winkelmandje. Wanneer u ook nog de postcode van de Poiesz supermarkt bij u in de buurt invoegt zorgen wij ervoor dat uw boodschappen de volgend dag klaar staan! Ook kunt u er voor kiezen de producten geheel kosteloos bij u thuis te laten bezorgen. Dát is pas eenvoudig boodschappen bestellen!

Boodschappen van recepten bestellen

Hebt u genoeg inspiratie opgedaan of een lekker gerecht gezien in ons Boodschappen Magazine, of op onze receptenpagina? Zoek de ingrediënten op in onze webwinkel en bestel ze eenvoudig. Wanneer het totaalbedrag boven de € 40,- uit komt komen wij de producten geheel gratis bij u thuisbrengen, of we zetten ze klaar in de Poiesz supermarkt naar uw keuze. U kunt ze dan eenvoudig ophalen zodat u zo weinig mogelijk tijd kwijt bent, en méér tijd over houdt voor leuke dingen!

Gebak bestellen                                    

Naast ‘gewone’ boodschappen bestellen is het ook mogelijk om uw gebak bij Poiesz supermarkten te bestellen! Wanneer u het gebak voor uw feestje vóór 17:00 besteld, kunt u het de volgende morgen vanaf 10:00 ophalen. Wanneer u tegelijk uw reguliere boodschappen besteld, hebt u gelijk alle boodschappen voor bijvoorbeeld een verjaardag in huis!

 

Ga snel naar de webwinkel en bestel uw producten! >>