Boodschappen laten bezorgen door Poiesz Direct bestellen

Boodschappen bezorgen door Poiesz

Heb je wel eens een moment waarop je geen zin hebt om boodschappen doen? Wij herkennen dit. Daarom hebben we samen met Van Smaak een thuisbezorg service in het leven geroepen. Online boodschappen bestellen en laten bezorgen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je vult eenvoudig je boodschappenmandje vanaf de bank bij je thuis en wij zorgen ervoor dat de boodschappen bij je thuis bezorgen! Mocht je niet veel thuis zijn, kun je er ook voor kiezen de boodschappen bij de Poiesz Supermarkt bij je in de buurt klaar te laten zetten. Zo vinden we altijd een geschikt moment én een geschikte plaats!

Producten in onze webshop

Je boodschappen laten bezorgen

Stel je eens voor: je komt laat thuis van een lange dag onderweg zijn. Helaas staat de koelkast leeg en je zult dus nog naar één van onze winkels moeten om de benodigdheden bij elkaar te zoeken. Gelukkig is het bij Poiesz supermarkt mogelijk je boodschappen vroegtijdig te bestellen, zodat je ze de volgende dag thuis hebt óf zo af kunt halen in de Poiesz supermarkt bij jou in de buurt. Wij zorgen dat we op tijd de boodschappen bezorgen zodat ze klaar staan wanneer jij ze nodig hebt!

Boodschappen inspiratie? Bekijk onze receptenpagina

Ben je op zoek naar inspiratie voor je wekelijkse boodschappen? Bekijk de recepten op onze receptenpagina waar je eenvoudig de ingrediënten van het recept in je boodschappenmandje. Samen met onze ingrediëntenlijsten en uitleg maak je van ieder recept een heerlijke maaltijd! Vervolgens zorgen wij ervoor dat jij de ingrediënten de volgende dag in de keuken ontvangt! Zo bespaart je tijd.

Boodschappen bezorgen bij een winkel bij jou in de buurt

Naast het thuisbezorgen van je boodschappen tot bij jou in de keuken, kun je er ook voor kiezen om ze te bij de Poiesz Supermarkt bij jou in de buurt klaar te laten zetten. Wanneer het totaalbedrag van je boodschappen boven de € 40,- uit komt, hebt, hoef je geen extra kosten te betalen voor het bezorgen van de boodschappen. Wanneer je ervoor kiest de boodschappen op te halen in een Poiesz Supermarkt bij jou in de buurt, zorgen wij ervoor dat de boodschappen klaar staan. Je kunt dan eenvoudig en snel langsgaan bij onze winkel. Zo bespaar je veel tijd, die je vervolgens in kunt zetten voor een extra bakje koffie.