Boodschappen bezorgen Direct bestellen

Boodschappen bezorgen door Poiesz

In het Noorden van Nederland is het doen van boodschappen onderdeel van het wekelijkse schema, en het zit dan ook diep in ons systeem. Echter, hebt u ook wel eens zo’n moment waarop u even écht geen zin hebt om boodschappen te doen? Wij herkennen dat, en hebben daarom samen met Van Smaak onze thuisbezorg service in het leven geroepen. Wij kunnen alle boodschappen bezorgen bij u thuis: handig!

Producten in onze webshop

Normale boodschappen bezorgen

Stel u eens voor: u komt laat thuis van een lange dag onderweg zijn. Helaas staat de koelkast leeg, en u zult dus nog naar de Poiesz supermarkt bij u in de buurt moeten om de benodigdheden bij elkaar te zoeken. Gelukkig is het bij Poiesz supermarkt mogelijk uw boodschappen vroegtijdig te bestellen, zodat u ze de volgende dag thuis hebt óf zo af kunt halen in de Poiesz supermarkt bij u in de buurt. Wij zorgen dat we op tijd de boodschappen bezorgen zodat ze klaar staan wanneer u ze nodig hebt!

 

Warme boodschappen bezorgen

Naast het bestellen van reguliere boodschappen is het ook mogelijk om bij Poiesz een warme maaltijd te bestellen. Wanneer u regelmatig voor grote groepen mensen voor warm eten moet zorgen kan dit een goede uitkomst zijn. Wanneer we de warme boodschappen bezorgen kunt u aangeven welk gerecht u de keer daarop wilt ontvangen, zodat u de volgende keer weer een verse warme maaltijd ontvangt. Neem een kijkje in onze webwinkel voor aanvullende voorwaarden.

Boodschappen bezorgen voor uw recepten

Wanneer u voor € 40,- aan boodschappen bestelt in onze webwinkel, kunt u gebruik maken van onze bezorg- óf afhaal service. Neem dus snel een kijkje op onze receptenpagina, zoek een heerlijk recept uit en zet de boodschappen in uw boodschappenmandje in de webwinkel! Vervolgens zorgen wij ervoor dat u de ingrediënten de volgende dag in uw keuken ontvangt! Zo bespaart u tijd en kunt u gerust nog dat televisieprogramma terugkijken…!