Eenvoudig boodschappen thuisbezorgd Direct bestellen

Boodschappen thuisbezorgen

Herken je dat gevoel? Je zit lekker thuis op de bank in een goed boek, of je bent heerlijk met je gezin een spelletje aan het spelen. Echter, dat gevoel van ‘nog iets moeten doen’ blijft in je hoofd hangen. Namelijk: de boodschappen moeten nog worden gedaan! Bij Poiesz hebben wij hiervoor een oplossing bedacht: wij kunnen je boodschappen thuisbezorgen! Wanneer jij de boodschappen vóór 23:00 bestelt, kun je ze eventueel de volgende dag al laten bezorgen!

Producten in onze webshop

Eenvoudig je boodschappen thuisbezorgd met Poiesz

Iedere week is het weer hetzelfde verhaal: de wekelijkse boodschappen moeten worden gedaan. Gelukkig is het doen van deze boodschappen niet altijd een straf: het uitstapje hoort er nu eenmaal bij! Echter, soms is het ook wel eens lekker om op de bank te blijven zitten voor die leuke serie. Herken je dit gevoel? Zorg er dan voor dat Poiesz je boodschappen thuisbezorgt! Bij een bestelling van boven de €40,-  in onze webwinkel komen we de boodschappen tot in de keuken brengen. Zo kun je heerlijk gerust de dingen blijven doen die je het liefste doet!

Boodschappen bezorgd in de supermarkt

Vind je dit wekelijkse uitstapje juist niet erg, maar is het puur de hoeveelheid tijd die het doen van de boodschappen in neemt? Bij Poiesz supermarkten is het gelukkig óók mogelijk om de boodschappen te bezorgen in één van onze winkels! Je kunt dan eenvoudig uit je werk even langs wippen om het pakketje op te halen. Op deze manier hoef je dus niet de gehele supermarkt door, en kun je het doen van de boodschappen inplannen wanneer je wilt.

Boodschappen bezorgd op een eigen moment

Het bezorgen van je boodschappen kan ook handig zijn wanneer je niet altijd thuis bent. Het ophalen van de boodschappen kun je eenvoudig in je eigen schema plakken, zodat je  bijvoorbeeld op de terugreis vanuit werk gemakkelijk even langs wipt! En natuurlijk leggen we jou de keuze voor boodschappen thuisbezorgen of één van onze filialen voor bij elke bestelling.