Eenvoudig boodschappen thuisbezorgd Direct bestellen

Boodschappen thuisbezorgen

Herken je dat gevoel? Je zit lekker thuis op de bank in een goed boek, of je bent heerlijk met je gezin een spelletje aan het spelen. Echter, dat gevoel van ‘nog iets moeten doen’ blijft in je hoofd hangen. Namelijk: de boodschappen moeten nog worden gedaan! Bij Poiesz hebben wij hiervoor een oplossing bedacht: wij kunnen je boodschappen thuisbezorgen. Het is nog nooit zo simpel geweest om online boodschappen te bestellen en ze bij je thuis te laten bezorgen. 

 

Als je vaak onderweg bent, kun je er ook voor kiezen om je boodschappen op te halen bij een supermarkt bij jou in de buurt. Zo vinden we altijd een geschikt moment én een handige locatie voor jou.

Producten in onze webshop

Eenvoudig en snel je boodschappen laten bezorgen met Poiesz

Bestel nu jouw online boodschappen online en wij zorgen ervoor dat al je boodschappen op het gewenste moment worden thuisbezorgd. Bij Poiesz werkt online boodschappen als volgt: Als je voor 23:00 uur bestelt, worden je boodschappen de volgende dag bezorgd*, en dat tot in je keuken. Je kunt gemakkelijk betalen met PIN aan de deur. 

 

Wil je liever je boodschappen zelf ophalen in de winkel? Dat kan ook! Als je voor 23:00 uur bestelt, kun je ze de volgende dag vanaf 14:00 uur ophalen bij de voor jou dichtstbijzijnde winkel, afhankelijk van de beschikbare afhaalblokken. Voor thuisbezorging op maandag tot en met zaterdag rekenen we €2,50 verzamelkosten. Het minimale bestelbedrag is €40,-.

 

*Let op: bezorging is afhankelijk van beschikbare bestelblokken.

Zakelijk boodschappen laten bezorgen

Naast het gemak voor particulieren bieden we ook zakelijke bezorgopties aan. Wanneer je als bedrijf grote hoeveelheden boodschappen nodig hebt, is het bezorgen van boodschappen ideaal. Of het nu gaat om de dagelijkse lunch, snacks voor de bedrijfskantine of catering voor vergaderingen, wij zorgen ervoor dat de bestellingen op tijd worden bezorgd. 

 

Boodschappen bezorgd op een eigen moment

Het bezorgen van je boodschappen kan ook handig zijn wanneer je niet altijd thuis bent. Het ophalen van de boodschappen kun je eenvoudig in je eigen schema plakken, zodat je  bijvoorbeeld op de terugreis vanuit werk gemakkelijk even langs wipt! En natuurlijk leggen we jou de keuze voor boodschappen thuisbezorgen of één van onze filialen voor bij elke bestelling.