Boodschappen bij jou aan de deur Direct bestellen

Boodschappen thuisbezorgen

Herkent u dat gevoel? U zit lekker thuis op de bank in een goed boek, of u bent heerlijk met uw gezin een spelletje aan het spelen. Echter, dat gevoel van ‘nog iets moeten doen’ blijft in uw hoofd hangen. Namelijk: de boodschappen moeten nog worden gedaan! Bij Poiesz hebben wij hiervoor een oplossing bedacht: wij kunnen uw boodschappen thuisbezorgen! Wanneer u uw boodschappen vóór 23:00 bestelt, kunt u ze eventueel de volgende dag al laten bezorgen!

Producten in onze webshop

Eenvoudig uw boodschappen thuisbezorgd

Iedere week is het weer hetzelfde verhaal: de wekelijkse boodschappen moeten worden gedaan. Gelukkig is het doen van deze boodschappen niet altijd een straf: het uitstapje hoort er nu eenmaal bij! Echter, soms is het ook wel eens lekker om op de bank te blijven zitten voor die leuke serie. Herkent u dit gevoel? Zorg er dan voor dat Poiesz uw boodschappen thuisbezorgt! Bij een bestelling van boven de €40,-  in onze webwinkel komen we de boodschappen tot in uw keuken brengen. Zo kunt u heerlijk gerust de dingen blijven doen die u het liefste doet!

Boodschappen bezorgd in uw supermarkt

Vind u dit wekelijkse uitstapje juist niet erg, maar is het puur de hoeveelheid tijd die het doen van de boodschappen in neemt? Bij Poiesz supermarkten is het gelukkig óók mogelijk om uw boodschappen te bezorgen in één van onze winkels! U kunt dan eenvoudig uit uw werk even langs wippen om het pakketje op te halen. Op deze manier hoeft u dus niet de gehele supermarkt door, en kunt u het doen van de boodschappen inplannen wanneer u wilt.

Boodschappen bezorgd op een eigen moment

Het bezorgen van uw boodschappen kan ook handig zijn wanneer u niet altijd thuis bent. Het ophalen van de boodschappen kunt u eenvoudig in uw eigen schema plakken, zodat u  bijvoorbeeld op de terugreis vanuit uw werk gemakkelijk even langs wipt! En natuurlijk leggen we u de keuze voor boodschappen thuisbezorgen of één van onze filialen bij elke bestelling voor.