Een fototaart bestellen? Bestel een taart met een eigen foto bij Poiesz

Fototaart bestellen

Een fototaart bestellen voor een bijzondere gelegenheid? Uw zoon of dochter blij maken met een unieke taart, voorzien van een persoonlijke foto? Dan bestelt u een fototaart bij Poiesz. Makkelijk online ontwerpen, snelle levering en heerlijk vers!

Fototaart bestellen morgen in huis

Een fototaart is een geweldig persoonlijk geschenk voor de jarige, maar ook een leuke traktatie tijdens uw eigen verjaardag. Ga aan de slag met de online ontwerpmodule en maak in een paar stappen uw perfecte fototaart. Voor 12:00 uur een fototaart bestellen = morgen klaar! 

 

 

Fototaart bestellen in 1 dag

Een fototaart bestellen doet u bij Poiesz in 1 dag. Het bestelproces werkt heel eenvoudig:

 

Stap 1: Selecteer de optie ‘fototaart’.

Stap 2: Upload uw foto of kies een afbeelding uit de beeldbank

Stap 3: Voeg eventueel een leuke tekst toe

Stap 4: Voeg de taart toe aan uw winkelmaand

Stap 5: Voer uw persoonsgegevens in

Stap 6: Controleer uw bestelling

Stap 7: Haal uw taart de volgende werkdag op bij uw Poiesz supermarkt (behalve op zondag)

 

Als u de fototaart voor 12:00 uur besteld, kunt u de taart de volgende dag vanaf 10:00 uur ophalen. Bestelt u op zaterdag, dan staat uw bestelling maandagmorgen voor u klaar.

Fototaart bestellen en bezorgen

Veel klanten vragen zich af hoe het zit met het bestellen en bezorgen van de fototaart. Dit werkt eenvoudig: de fototaart bestellen doet u heel eenvoudig volgens het bovengenoemde stappenplan. Als u de taart voor 12:00 uur besteld heeft, zorgen wij dat de taart de volgende dag om 10:00 klaarstaat bij de door u uitgekozen Poiesz winkel. We bezorgen de fototaart dus in de Poiesz supermarkt en niet bij u aan huis. Dit heeft een belangrijk voordeel: u kunt de taart ophalen op een moment waarop het u uit komt! En als kers op de taart scheelt het u natuurlijk bezorgkosten.

 

Ook online een fototaart bestellen? Ontwerp direct uw eigen fototaart >>