Een fototaart bestellen? Bestel een taart met een eigen foto bij Poiesz

Fototaart bestellen

Een fototaart bestellen voor een bijzondere gelegenheid? Jouw zoon of dochter blij maken met een unieke taart, voorzien van een persoonlijke foto? Dan bestel je een fototaart bij Poiesz. Makkelijk online ontwerpen, snelle levering en heerlijk vers!

Fototaart bestellen morgen in huis

Een fototaart is een geweldig persoonlijk geschenk voor de jarige, maar ook een leuke traktatie tijdens jouw eigen verjaardag. Ga aan de slag met de online ontwerpmodule en maak in een paar stappen uw perfecte fototaart. Voor 12:00 uur een fototaart bestellen = morgen klaar! 

 

 

Fototaart bestellen in 1 dag

Een fototaart bestellen doe je bij Poiesz in 1 dag. Het bestelproces werkt heel eenvoudig:

 

Stap 1: Selecteer de optie ‘fototaart’.

Stap 2: Upload jouw foto of kies een afbeelding uit de beeldbank

Stap 3: Voeg eventueel een leuke tekst toe

Stap 4: Voeg de taart toe aan jouw winkelmaand

Stap 5: Voer jouw persoonsgegevens in

Stap 6: Controleer jouw bestelling

Stap 7: Haal jouw taart de volgende werkdag op bij jouw Poiesz supermarkt (behalve op zondag)

 

Als je de fototaart voor 12:00 uur bestelt, kun je de taart de volgende dag vanaf 10:00 uur ophalen. Bestel je op zaterdag, dan staat jouw bestelling maandagmorgen voor je klaar.

Fototaart bestellen en bezorgen

Veel klanten vragen zich af hoe het zit met het bestellen en bezorgen van de fototaart. Dit werkt eenvoudig: de fototaart bestellen doe je heel eenvoudig volgens het bovengenoemde stappenplan. Als je de taart voor 12:00 uur besteld hebt, zorgen wij dat de taart de volgende dag om 10:00 klaarstaat bij de door jou uitgekozen Poiesz winkel. We bezorgen de fototaart dus in de Poiesz supermarkt en niet bij jou aan huis. Dit heeft een belangrijk voordeel: je kunt de taart ophalen op een moment waarop het jou uit komt! En als kers op de taart scheelt het jou natuurlijk bezorgkosten.

 

Ook online een fototaart bestellen? Ontwerp direct jouw eigen fototaart >>