Friese droge worst en grillworst spies met augurkjes, tomaat en mosterdmayonaise

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • Grillworst
  • Friese droge worst
  • Augurkjes
  • Troscherrytomaten
  • Marne mosterd uit Groningen
  • Mayonaise

Bereidingswijze

  • Snijd de grillworst en droge worst in pakken.

  • Rijg een plakje grillworst, droge worst, tomaat en augurk aan een cocktailprikker.

  • Meng 2 eetlepels mosterd met 2 eetlepels mayonaise. Serveer dit erbij als dip.

 

Serveer het met Noorderkracht bier uit Bolsward

Hoe smaakt samenwerking? Wat is de kracht van het Noorden..? Proef Noorderkracht en u weet het. Want dit nieuwe volmoutbiertje is ontstaan door een unieke samenwerking tussen de Friese Bierbrouwerij, Poiesz supermarkten en 100 Poiesz klanten.

Samen selecteerden zij tijdens een proeverij dit pittige en krachtige biertje (6.5% alcohol) dat gebrouwen is met natuurlijke ingrediënten uit het Noorden: volmout, gist, zelfgeteelde hop en bronwater. Ook z’n naam kreeg het van Poiesz klanten. Daarmee vertegenwoordigt dit karaktervolle bier de smaak van het Noorden als geen ander: “Proost!”