Gratis boodschappen bezorgen

Wat is er nu eenvoudiger dan uw wekelijkse boodschappen bij u thuis bezorgt? U vult eenvoudig uw boodschappenmandje vanaf de bank bij u thuis, en wij zorgen ervoor dat we de boodschappen gratis bij u thuis bezorgen! Mocht u niet veel thuis zijn, kunt u er ook voor kiezen de boodschappen bij de Poiesz Supermarkt bij u in de buurt klaar te laten zetten. Zo vinden we altijd een geschikt moment én een geschikte plaats!

Gratis uw boodschappen bezorgen

Bent u op zoek naar wat inspiratie voor uw wekelijkse boodschappen? Bekijk de recepten op onze receptenpagina waar u precies wordt uitgelegt hoe u de gerechten moet bereiden. Op deze manier hoeft u dus helemaal geen tijd vrij te plannen voor het doen van boodschappen (omdat wij gratis de boodschappen bezorgen) én voor het bedenken van een heerlijk recept. Samen met onze ingredientenlijsten en uitleg maakt u van ieder recept een heerlijke maaltijd! Bekijk snel de recepten van het wat-maak-je-menu!

Gratis boodschappen bezorgen in uw Poiesz Supermarkt

Naast het gratis thuisbezorgen van uw boodschappen tot bij u in de keuken, kunt u er ook voor kiezen om ze te bij de Poiesz Supermarkt bij u in de buurt klaar te laten zetten. Wanneer het totaalbedrag van uw boodschappen boven de € 40,- uit komt hebt hoeft u geen extra kosten te betalen voor het bezorgen van uw boodschappen. Wanneer u ervoor kiest de boodschappen op te halen in een Poiesz Supermarkt bij u in de buurt, zorgen wij ervoor dat de boodschappen klaar staan. U wipt dan dus even snel langs en bespaart zo veel tijd, die u vervolgens in kunt zetten voor bijvoorbeeld dat extra bakje koffie..!

Vanuit uw Poiesz Supermarkt gratis thuisbezorgd!

Zoals eerder al vermeld kunt u op onze website genoeg inspiratie op doen voor de heerlijkste maaltijden. Echter, wist u dat u ook in uw eigen Poiesz Supermarkt terecht kunt voor inspiratie? Iedere vrijdag en zaterdag kunt u menutips proeven in de Poiesz Supermarkt bij u in de buurt! Hier verteld één van onze werknemers u alles over de lekkerste recepten, waarna u deze gerechten ook zélf nog kunt proeven! Vervolgens bestelt u de recepten eenvoudig thuis vanuit onze webshop, bezorgen wij uw boodschappen gratis bij u thuis en kookt u vervolgens de heerlijkste gerechten!

 

Gratis uw boodschappen bezorgen doen we bij Poiesz Supermarkten: bestel nu uw producten!