Griekse wraps met gyrosreepjes gele rijst en witte kool salade
Boodschappenlijstje

4 personen

500 gram Gyrosreepjes
1 bakje à 400 gram Griekse witte kool rauwkost
8 cherrytomaten
1 zak à 350 gram champignon roerbakgroenten
4 koffiekopjes Perfekt Basmati rijst
2 theelepels Verstegen Kerriepoeder
4 eetlepels Conimex sweet chili sauce
4 Tex Mex wrap tortilla’s
4 eetlepels Conimex wokolie

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Haal 45 minuten voor aanvang van het bereiden de gyrosreepjes uit de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 2 theelepels kerriepoeder toe aan de rijst terwijl deze kookt. Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de gyrosreepjes goudbruin. Houd de reepjes apart. Gebruik dezelfde wok en verhit wederom 2 eetlepels wokolie. Wok de roerbakgroenten kort. Voeg vervolgens de gyrosreepjes en 2 eetlepels chilisaus toe. Roer dit doorelkaar en houd het warm. Doe de rauwkost in een kom. Snijd de cherrytomaten in vieren. Roer de cherrytomaten door de salade en houd de salade koel. Leg een wrap op een snijplank en doe een schep van het gyros mengsel in het midden. Vouw de bovenste helft over de vulling en druk het stevig aan, vouw de zijkanten naar binnen en rol de wrap op. Verwarm de wrap gedurende ca. 8 minuten in de voorverwarmde oven.

Opmaken
Smeer de binnenkant van een koffiekopje in met olie. Vul het met rijst en druk het stevig aan. Tik de rijst uit het kopje op een voorverwarmd bord. Snijd de wrap schuin door zodat de vulling fraai zichtbaar is. Schep de salade erbij en maak als laatste nog een paar streepjes met chilisaus over het bord. 

Wijn: La Châsse Chardonnay

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.