Herfstpuzzel

Puzzelen is ontspannend. Het zorgt ook nog eens voor een betere motoriek, en meer optimisme en vertrouwen, omdat de hersenen actief aan het werk zijn tijdens het maken van een puzzel. En nu maak je ook nog eens kans op een eiland-uitje! Poiesz biedt in samenwerking met WestCord hotels vijf keer een waddenarrangement aan.

 

Zo doe je mee!

Los de woordzoeker op, maak er een foto van, vul hieronder jouw gegevens in en upload de oplossing of stuur je inzending naar Poiesz Supermarkten B.V. antwoordnummer 2570, 8600 WB Sneek.

 

Spelregels

Deze puzzelactie loopt t/m zondag 16 oktober 2022. Oplossingen die na zondag 16 oktober 2022 worden ingeleverd en inzendingen zonder adresgegevens zijn van deelname uitgesloten. Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn uitgesloten van deelname. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs vertegenwoordigt een waarde van € 500,- per arrangement en kan niet ingewisseld worden voor contanten.

 

Niet gewonnen?

Niet getreurd! Het speciale Poiesz Wadden arrangement is met korting te boeken. Ontdek één van de drie mooiste Waddeneilanden: Vlieland, Terschelling of Ameland! Ieder eiland heeft een rijke historie en karakteristieke dorpen. Zodra je op de boot stapt begint het waddengevoel al te kriebelen.

 

De natuur is ongerept, ruig en afwisselend. Na een dag uitwaaien op het strand, fietsen door de duinen of wandelen door de pittoreske dorpjes kom je tot rust in één van de comfortabele WestCord Hotels. De eerste avond geniet je van een heerlijk 3-gangen diner en elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Kortom, ontsnap even uit het dagelijkse leven en geniet van de rust én gezelligheid van de Waddeneilanden.

 

Inclusief:

  • 2x, 3x of 4x overnachting in een comfortabele kamer of appartement (Boschrijck)
  • 2x, 3x of 4x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen diner op aankomstdag
  • 2 dagen gebruik van een fiets
  • Gratis bus- en bagagevervoer van de veerboot naar het hotel v.v.*

* Alleen op Terschelling en Vlieland. Prijs is exclusief toeristenbelasting. Voor voorwaarden en toeslagen, zie website.

Puzzel mee en win

*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.