Herfstpuzzel

Een momentje voor jezelf met een grote kop thee, wat lekkers en een leuke woordzoeker? Los nu onze puzzel op en maak kans op 100 seconden gratis winkelen! Doe je mee?

 

Kraak de woordzoeker

De woorden in de lijst staan ook in de wirwar van letters. Zoek ze allemaal op en stuur ons de oplossing. Wie weet ga je straks met een volle winkelkar naar huis, zonder te betalen!

 

Zo doe je mee

Ga naar een Poiesz supermarkt, neem een gratis Puur Poiesz Jubileum magazine mee en blader naar pagina 70. Los de woordzoeker op. De overgebleven woorden vormen een zin van vier woorden. Noteer deze in de vakjes onder de woordzoeker. Maak een foto en upload deze op poiesz-supermarkten.nl/herfstpuzzel. Je kunt de oplossing ook per post sturen aan Poiesz Supermarkten B.V., antwoordnummer 2570, 8600 WB Sneek. Succes!

 

Je kunt de oplossing ook per post sturen aan Poiesz Supermarkten B.V., antwoordnummer 2570, 8600 WB Sneek. Succes!

 

Spelregels

Deze puzzelactie loopt t/m 15 oktober 2023. Oplossingen die na 15 oktober 2023 worden ingeleverd en inzendingen zonder adresgegevens zijn van deelname uitgesloten. Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn uitgesloten van deelname. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs kan niet ingewisseld worden voor contanten.

 

Meedoen aan deze actie is niet meer mogelijk.