Indiase Kip Tandoori

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • Poiesz verspakket voor Kip Tandoori

 

Zelf toevoegen:

  • 300 g (basmati) rijst
  • 300 g kipfilet in blokjes
  • 2 el. olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Was de groenten. Pel en snipper de gele ui. Verwijder de zaadlijsten van de paprika. Snij de paprika, aubergine en tomaat in blokjes.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit de olijfolie in een hapjes- of braadpan en bak de kipfilet rondom bruin. Bak de gele ui 1 minuut mee. Voeg de aubergine, rode paprika en tomaat toe en bak 5 minuten mee op middelhoog vuur.
  4. Voeg de tandooripasta toe en bak al roerende 10-12 minuten gaar op laag vuur.
  5. Breng op smaak met peper en zout. Serveer het geheel met de rijst.