Jeugd Sponsor Actie

Schrijf uw club of vereniging nu in

Stad, dorp, wijk... Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen - al generaties lang - bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt - en ‘groot’ - te worden.

 

Het doet ons een groot plezier dat we ook in 2019 de Jeugd Sponsor Actie kunnen organiseren. Want wij zien dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan we zelf deel uitmaken. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven. We helpen dan ook graag een handje mee met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. Dus doe mee, want iedereen wint.

 

Vanaf nu mogen alle verenigingen in het Noorden zich weer opgeven voor de 14e Jeugd Sponsor Actie die loopt van 11 februari t/m 7 april 2019. De inschrijving sluit op 28 oktober 2018. Daarna hoor je in december 2018 of jouw vereniging mee mag doen.