Jeugd Sponsor Actie 2021: schrijf je vereniging nu in!

Het club- en verenigingsleven heeft juist nu onze steun nodig. Daarom doet Poiesz er alles aan om de 16e Jeugd Sponsor Actie door te laten gaan. Vanaf nu mogen alle verenigingen in het Noorden zich weer opgeven voor de 16e  Jeugd Sponsor Actie. Doe je mee? Schrijf je dan in vóór 1 november a.s.

 

Kom in actie!

Sport, muziek en cultuur vermaakt, verbroedert en verbindt. Het geeft talent een ‘gouden’ toekomst en het is natuurlijk ook gewoon leuk om te doen. Daarom superbelangrijk om te (blijven) steunen. Juist nu. Als betrokken supermarkt met het wel een wee van het Noorden starten we enthousiast en vol goede moed de 16e Jeugd Sponsor Actie op. We duimen dat er in 2021 weer als vanouds een sportieve JSA competitie mag ontstaan waar iedereen beter van wordt. Vanaf nu kunnen alle verenigingen in het Noorden zich opgeven voor de 16e  Jeugd Sponsor Actie die loopt van 15 februari tot en met 11 april 2021. De inschrijving sluit op 1 november 2020. In december 2020 hoor je of jullie mee mogen doen. Dus kom in actie.

 

Je club of vereniging geef je op door dit formulier in te vullen:

Noteer hieronder de volledige naam van jouw vereniging of club (bijvoorbeeld: Voetbalvereniging Poiesz en niet VV Poiesz. De ingevulde naam zal ook gebruikt worden op de scorelijst, op onze website en op de cheques.
Naam vereniging*
Wij zijn actief in:
Anders, namelijk:
Naam contactpersoon*
Correspondentieadres*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer 1*
Telefoonnummer 2
Aantal jeugdleden*
Aantal leden*
Oprichtingsjaar*
Website*
Vul hieronder het IBAN bank-/gironummer van uw vereniging in en upload vervolgens een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening. Het IBAN begint met de letters "NL", gevolgd door 2 cijfers, 4 letters en 10 cijfers. Bijvoorbeeld: NL12INGB0123456789.
Houd bij het invullen van het IBAN rekening met de volgende voorwaarden:
- Het IBAN dat u invult dient overeen te komen met het bankrekeningnummer op de kopie van het bankafschrift dat u uploadt.
- De bankrekening dient een betaalrekening te zijn, spaarrekeningen worden niet geaccepteerd.
- De bankrekening dient op naam te staan van de vereniging, een privé bankrekening wordt niet geaccepteerd.
- Op de kopie van het bankafschrift dat u uploadt dient de combinatie van de tenaamstelling van de rekening en het bankrekeningnummer duidelijk zichtbaar te zijn.
- Het uploaden van een kopie van een bankafschrift van de rekening van uw vereniging is verplicht. Zonder het uploaden van deze kopie kan de inschrijving niet worden afgerond.
IBAN bank-/gironummer*
Upload kopie bankafschrift*
Vul hieronder het inschrijvingsnummer van de Kamer van Koophandel van uw vereniging in en upload vervolgens een kopie van deze inschrijving. Het uploaden van een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel van uw vereniging is verplicht.
Inschrijvingsnummer KvK*
Upload kopie inschrijving KvK*
Omschrijf hieronder duidelijk en concreet (max. 50 woorden) waarvoor u de opbrengst van de Jeugd Sponsor Actie wilt gebruiken.
Doel sponsorgeld*
Selecteer hieronder de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt (bij de accommodatie o.i.d. van uw vereniging).
Dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt*
Vul hier niets in a.u.b.