Zuidbroek opgelet

Stad, dorp, wijk... Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen - al generaties lang - bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt - en ‘groot’ - te worden.

 

We helpen graag een handje met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. Wij doen dit door middel van onze Jeugd Sponsor Actie. Want wij zien dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan we zelf deel uitmaken. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven.

 

Vanwege ons recent geopende filiaal in Zuidbroek zetten we speciaal voor de vereningingen in deze regio de inschrijving van de Jeugd Sponsor Actie 2023 tijdelijk opnieuw open. De inschrijfperdiode loopt t/m zondag 27 november 2022.

Actievoorwaarden Jeugd Sponsor Actie 2023

Algemene voorwaarden

  • De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 13 februari en eindigt op zaterdag 8 april 2023 (of zondag 9 april 2023 voor de winkels die op zondag geopend zijn).
  • Deelname aan de Jeugd Sponsor actie is alleen mogelijk voor clubs of verenigingen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.
  • Het toekennen van Jeugd Sponsor Munten en/of korting met terugwerkende kracht is niet mogelijk.
  • Bij elke € 10,- (excl. statiegeld) aan boodschappen ontvangt u 1 Jeugd Sponsor Munt. Wekelijks zijn er Jeugd Sponsor Aanbiedingen waarmee extra sponsorpunten kunnen worden gespaard. Een overzicht van de wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen is te vinden in de wekelijkse voordeelfolder van Poiesz Supermarkten B.V.
  • De aanbiedingen met extra veel Jeugd Sponsor Munten als onderdeel van de Jeugd Sponsor Aanbiedingen zijn alleen geldig in de betreffende week zoals ook gecommuniceerd in de wekelijkse voordeelfolder van Poiesz Supermarkten B.V. en voor deze aanbieding geldt op = op.
  • Aan de tussenstand die wordt getoond op onze website, onze Facebookpagina en/of in de Poiesz supermarkten kunnen geen rechten worden ontleend. 
  • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Jeugd Sponsor Actie en/of de Jeugd Sponsor Munten, kunnen van deelname worden uitgesloten. Tevens kunnen de onterecht en/of onrechtmatig verkregen Jeugd Sponsor Munten worden teruggevorderd.
  • Poiesz Supermarkten B.V. behoudt zich het recht voor om op ieder moment de Jeugd Sponsor Actie te wijzigen en/of te beëindigen.
  • De Jeugd Sponsor Munten die zijn uitgegeven tijdens vorige edities van de Jeugd Sponsor Actie zijn niet meer geldig en kunnen niet worden ingewisseld voor nieuwe Jeugd Sponsor Munten en/of contanten.

 

Inschrijfformulier Jeugd Sponsor Actie 2023

Noteer hieronder de volledige naam van jouw vereniging of club (bijvoorbeeld: Voetbalvereniging Poiesz en niet VV Poiesz). De ingevulde naam zal ook gebruikt worden op de scorelijst, op onze website en op de cheques.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hieronder het IBAN bank-/gironummer van jouw club of vereniging in en upload vervolgens een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening. Het IBAN begint met de letters "NL", gevolgd door 2 cijfers, 4 letters en 10 cijfers. Bijvoorbeeld: NL12INGB0123456789.
Houd bij het invullen van het IBAN rekening met de volgende voorwaarden:
- Het IBAN dat je invult dient overeen te komen met het bankrekeningnummer op de kopie van het bankafschrift dat u uploadt.
- De bankrekening dient een betaalrekening te zijn, spaarrekeningen worden niet geaccepteerd.
- De bankrekening dient op naam te staan van de club of vereniging, een privé bankrekening wordt niet geaccepteerd.
- Op de kopie van het bankafschrift dat je uploadt dient de combinatie van de tenaamstelling van de rekening en het bankrekeningnummer duidelijk zichtbaar te zijn.
- De tenaamstelling van de rekening moet overeenkomen met de naam van de club of vereniging zoals ingevuld op dit inschrijfformulier.
- Het uploaden van een kopie van een bankafschrift van de rekening van jouw club of vereniging is verplicht. Zonder het uploaden van deze kopie kan de inschrijving niet worden afgerond.
*
*
Vul hieronder het inschrijvingsnummer van de Kamer van Koophandel van jouw club of vereniging in en upload vervolgens een kopie van deze inschrijving. Het ingevulde inschrijvingsnummer moet overeenkomen met het nummer op de kopie van inschrijving. Het uploaden van een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel van jouw club of vereniging is verplicht.
*
*
Omschrijf hieronder duidelijk en concreet (max. 50 woorden) waarvoor jullie de opbrengst van de Jeugd Sponsor Actie willen gebruiken.
*
Selecteer hieronder de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt (bij de accommodatie o.i.d. van jouw club of vereniging).
*
Vul hier niets in a.u.b.