Jeugd Sponsor Actie 2023!

Stad, dorp, wijk... Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen - al generaties lang - bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt - en ‘groot’ - te worden.

 

Het doet ons een groot plezier dat we ook in 2023 de Jeugd Sponsor Actie kunnen organiseren. Want wij zien dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan we zelf deel uitmaken. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven. We helpen dan ook graag een handje met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. Dus doe mee, want iedereen wint.

 

De 18e Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 13 februari tot en met maandag 10 april 2023.

 

Spelregels en actievoorwaarden Jeugd Sponsor Actie 2023

  • De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 13 februari tot en met maandag 10 april 2023.
  • Deelname aan de Jeugd Sponsor actie is bedoeld voor clubs of verenigingen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Indien een partij zich aanmeldt die niet officieel een club of vereniging is, wordt gekeken naar de diversiteit en het aantal aanmeldingen/beschikbare plekken t.o.v. andere clubs en verenigingen in het gewenste filiaal en het betreffende doel van het sponsorgeld wat de partij aangeeft.
  • Het is niet vanzelfsprekend dat jouw club of vereniging meedoet na aanmelding. Indien jouw club of vereniging niet mee kan doen, dan wordt de reden hiervoor niet per club of vereniging toegelicht.
  • Het toekennen van Jeugd Sponsor Munten en/of korting met terugwerkende kracht is niet mogelijk.
  • Bij elke € 10,- (excl. statiegeld) aan boodschappen ontvangt een Poiesz klant 1 Jeugd Sponsor Munt. Wekelijks zijn er Jeugd Sponsor Aanbiedingen waarmee extra sponsorpunten kunnen worden gespaard. Een overzicht van de wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen is tijdens de looptijd van de actie te vinden in de wekelijkse folder.
  • Tijdens de looptijd zijn er ook aanbiedingen met extra veel Jeugd Sponsor Munten als onderdeel van de Jeugd Sponsor Aanbiedingen. Deze zijn alleen geldig in de betreffende week zoals tijdens de looptijd ook wordt gecommuniceerd in de wekelijkse folder van Poiesz Supermarkten B.V. en voor deze aanbiedingen geldt op = op.
  • Aan de tussenstand die wordt getoond op onze website, onze Facebookpagina en/of in de Poiesz supermarkten kunnen geen rechten worden ontleend. 
  • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Jeugd Sponsor Actie en/of de Jeugd Sponsor Munten, kunnen van deelname worden uitgesloten. Tevens kunnen de onterecht en/of onrechtmatig verkregen Jeugd Sponsor Munten worden teruggevorderd.
  • Poiesz Supermarkten B.V. behoudt zich het recht voor om op ieder moment de Jeugd Sponsor Actie te wijzigen en/of te beëindigen.
  • De Jeugd Sponsor Munten die zijn uitgegeven tijdens vorige edities van de Jeugd Sponsor Actie zijn niet meer geldig en kunnen niet worden ingewisseld voor nieuwe Jeugd Sponsor Munten en/of contanten.